Puhalluskivivilla valmistetaan nimensä mukaisesti kivestä. Puhalluskivivilla on kotimainen uusiotuote, joka valmistetaan hyödyntämällä muun kivivillatuotannon yhteydessä syntyviä leikkauskaistoja. Puhallusvilla on erinomainen lämmön-, äänen- ja paloneriste.

Ota yhteyttä!

Puhallusvilla

Puhalluskivivilla valmistetaan nimensä mukaisesti kivestä. Puhalluskivivilla on kotimainen uusiotuote, joka valmistetaan hyödyntämällä muun kivivillatuotannon yhteydessä syntyviä leikkauskaistoja. Puhallusvilla on erinomainen lämmön-, äänen- ja paloneriste. Sillä on nopea eristää ja Puhallusvillalla saadaan kohteeseen saumaton eristekerros kilpailukykyisellä hinnalla. Rakennuksissa ylapohja on suurin yhtenäinen pinta ja karkaava lämpö pyrkii ulos juuri katon läpi. Kun yläpohja on hyvin eristetty se antaa rakennuksen omistajalle merkittävän taloudellisen hyödyn tuoden myös lisää asumusmukavuutta. Harjakattotaloissa yleisin eristeratkaisu on juuri puhalluskivilla sen ylivoimaisten ominaisuuksien ja hyötyjen vuoksi. Paroc-puhalluskivivillaa voidaan puhaltaa minkä tahansa pinnan päälle ja se on lähes painumatonta sekä kuivaa.

Puhallusvilla – hinta, laatu ja paloturvallisuus

Puhallusvillalla eristäminen on hinnaltaan kustannustehokasta monessakin suhteessa, koska se madaltaa energiankulutusta. Se on myös paloturvallisuuden kannalta hyvä ratkaisu. Tulipalon sattuessa on tärkeää, että rakennuksesta päästään poistumaan mahdollisimman nopeasti ihmishenkien säästämiseksi. Käytetyt rakennusmateriaalit ja niiden palo-ominaisuudet vaikuttavat siihen miten kauan on aikaa poistua rakennuksesta. Yksi puhallusvillan suurimmista eduista on sen palamattomuus. Puhallusvilla pysyy koossa ja toimii korkeissakin lämpötiloissa hyvänä palosuojana rakenteille. Se ei syty, kyde, liekehdi eikä levitä paloa. Sitä voidaan käyttää hyvin uudiskohteisiin sekä vanhojen rakennusten tehokkaampaan eristämiseen.

Anpelta löytyy kattava osaaminen puhallusvillan käytöstä monenlaisiin kohteisiin. Meidän hoitaessa käytännön työt voit luottaa, että kaikki sujuu juuri kuten on parasta sinun projektisi kannalta.

Ole siis yhteydessä ja pyydä tarjous!

 

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Teppo Pasio Yksikönpäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 029 193 4410 GSM: 050 301 2973 teppo.pasio@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS