Puhalluskivivilla valmistetaan nimensä mukaisesti kivestä. Puhalluskivivilla on kotimainen uusiotuote, joka valmistetaan hyödyntämällä muun kivivillatuotannon yhteydessä syntyviä leikkauskaistoja. Puhallusvilla on erinomainen lämmön-, äänen- ja paloneriste.

Ota yhteyttä!

Puhallusvilla

Puhallusvilla toimitetaan omalla laadukkaalla kalustollamme meiltä suoraan haluamaasi kohteeseen nopealla aikataululla. Hoidamme puhallusvillan puhallukset omasta autosta aina ammattitaidolla ja parhaita käytäntöjä noudattaen. PAROC®- puhallusvilla on täysin kotimainen uusiotuote. Puhalluskivivilla valmistetaan kivivillatuotannossa syntyviä leikkauskaistoja hyödyntäen. Eristeenä se on vaivaton ratkaisu, jolla on erinomainen lämmön- ja ääneneristyskyky. Puhallusvilla on myös luokittelultaan paloturvallinen. Tulipalon sattuessa on tärkeää, että rakennuksesta päästään poistumaan mahdollisimman nopeasti ihmishenkien säästämiseksi. Käytetyt rakennusmateriaalit ja niiden palo-ominaisuudet vaikuttavat siihen miten kauan on aikaa poistua rakennuksesta. Yksi puhallusvillan suurimmista eduista onkin sen palamattomuus. Puhallusvilla pysyy koossa ja toimii korkeissakin lämpötiloissa hyvänä palosuojana rakenteille. Se ei syty, kyde, liekehdi eikä levitä paloa. Sitä voidaan käyttää hyvin uudiskohteisiin sekä vanhojen rakennusten tehokkaampaan eristämiseen.

Puhallusvilla on järkevä sijoitus

Kun eristät puhallusvillalla, niin se madaltaa selkeästi energiankulutusta ja nostaa kiinteistösi arvoa. Ei siis kannata heittää ”rahaa kaivoon” laiminlyömällä rakennuksesi laadukasta eristämistä. Puhallusvillalla saadaan kohteeseen saumaton eristekerros kilpailukykyisellä hinnalla. Rakennuksissa yläpohja on suurin yhtenäinen pinta, ja karkaava lämpö pyrkii ulos juuri katon läpi. Kun yläpohja on hyvin eristetty se antaa rakennuksen omistajalle merkittävän taloudellisen hyödyn, tuoden myös lisää asumismukavuutta. Lisäeristämisen osalta moni voi käytännössä yllättyä siitä, kuinka paljon oman asunnon ääneneristys, ilmanlaatu sekä energiansäästö paranee puhallusvillalla eristämisen ansiosta. Edellä mainittujen vuoksi lisäeristämisestä kannattaa aina huolehtia tarvittaessa hyvissä ajoin.

Harjakattotaloissa yleisin eristysratkaisu on juuri puhalluskivivilla sen ylivoimaisten ominaisuuksien ja hyötyjen vuoksi. Paroc-puhalluskivivillaa voidaan puhaltaa minkä tahansa pinnan päälle. Puhallusvilla toimii vahvasti koko rakennuksen käyttöiän ajan, koska se säilyttää ryhdikkyytensä sekä lämmöneristys- ominaisuutensa. Puhallusvilla antaa kosteuden poistua ”hengittämällä” ulos rakenteesta eikä se näin ollen kerää itseensä eristyskykyä sekä rakenteita rasittavaa kosteutta. Puhalluskivivilla ei latistu eikä painu kosteuden vaikutuksesta.

Anpelta löytyy kattava osaaminen puhallusvillan käytöstä monenlaisiin kohteisiin. Korkea asiakastyytyväisyys on yksi meidän tärkeimmistä arvoista, joten meidän hoitaessa käytännön työt voit luottaa, että kaikki sujuu juuri kuten on parasta sinun projektisi kannalta. Katso myös hintaesimerkkejä lisäeristämisestä tästä linkistä: Puhallusvillan hinta asennettuna

Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous, jotta saat hyödynnettyä kaikki puhallusvillan tarjoamat edut!

Puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi kätevästi! Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
Kaarlo Nikanteri Logistiikkapäällikkö GSM: 044 0615 804 kaarlo.nikanteri@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS