Rakennuksen lisäeristäminen on erityisen kannattavaa lämmitysenergian kallistumisen myötä ja tehokas lämmöneristys onkin merkittävimpiä keinoja pienentää energiankulutusta kotitalouksissa.

Ota yhteyttä!

Lisäeristäminen

Rakennuksen lisäeristäminen on erityisen kannattavaa lämmitysenergian kallistumisen myötä ja tehokas lämmöneristys onkin merkittävimpiä keinoja pienentää energiankulutusta kotitalouksissa. Yläpohjan eristys on avainasemassa rakennuksen lämpötaloudessa, mutta siitä huolimatta monesti etenkin vanhojen rakennusten yläpohjissa ei ole riittävän paksua eristekerrosta. Vanhoissa taloissa eristeinä käytetyt materiaalit, kuten sahanpurut ja kutterinlastut ovat myös laadultaan huonompia kuin nykyajan puhallusvillat. Yläpohjan lisäeristämistarve onkin hyvä tarkistaa ensimmäisenä. Lisäeristäminen on tarpeen esimerkiksi kun sisätiloissa tuntee vetoa tai pinnat ovat kylmät, halutaan pitää lämmityskustannukset kurissa, tai kun halutaan nostaa talon jälleenmyyntiarvoa. Kivivillalla eristäessä voidaan parantaa myöskin rakennuksen paloturvallisuutta.

Usein vetoa havaittaessa huoneen lämpötilaa nostetaan. Vaikka huoneen lämpötilaa nostettaisiin vain muutamalla asteella, energian kulutus kasvaa merkittävästi. Lisäeristämisen ja tiivistämisen avulla rakenteita ja huoneita viilentävä veto saadaan pois, jonka ansiosta puolestaan asuinviihtyvyys paranee. Lisäksi lisäeristämisen myötä talon jälleenmyyntiarvo nousee ja energiatehokkuus parantuu. Turha lämmittäminen lisää muun muassa hiilidioksidipäästöjä, joten tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta pienennät myös hiilijalanjälkeä ja säästät ympäristöä.

Tarjoamme kätevän rahoitusratkaisun - tutustu!
Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Jukka Nikander Aluepäällikkö Puh: 0102 866 340 GSM: 0440 615 804 jukka.nikander@anpe.fi
Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Marko Hietanen Yksikönpäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 040 707 0117 marko.hietanen@anpe.fi
Hannu Pesola Toimitusjohtaja Puh: 0102 866 340 GSM: 0400 727 049 hannu.pesola@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS