Rakennuksen lisäeristäminen on erityisen kannattavaa lämmitysenergian kallistumisen myötä. Tehokas lämmöneristys onkin merkittävimpiä keinoja pienentää energiankulutusta kotitalouksissa. Meiltä saat lisäeristysratkaisut rakennukseesi aina huippuosaamisella.

Ota yhteyttä!

Lisäeristäminen rakennuksissa

Rakennuksen lisäeristäminen on erityisen kannattavaa lämmitysenergian kallistumisen myötä. Tehokas lämmöneristys onkin merkittävimpiä keinoja pienentää energiankulutusta kotitalouksissa. Yläpohjan eristys on avainasemassa rakennuksen lämpötaloudessa, mutta siitä huolimatta monesti etenkin vanhojen rakennusten yläpohjissa ei ole riittävän paksua eristekerrosta. Vanhoissa taloissa eristeinä käytetyt materiaalit, kuten sahanpurut ja kutterinlastut ovat myös laadultaan huonompia kuin nykyajan puhallusvillat. Yläpohjan lisäeristämistarve onkin hyvä tarkistaa ensimmäisenä. Lisäeristäminen puhallusvillalla on tarpeen esimerkiksi kun sisätiloissa tuntee vetoa tai pinnat ovat kylmät, halutaan pitää lämmityskustannukset kurissa, tai kun halutaan nostaa talon jälleenmyyntiarvoa. Kivivillalla eristäessä voidaan parantaa myöskin rakennuksen paloturvallisuutta.

Usein vetoa havaittaessa huoneen lämpötilaa nostetaan. Vaikka huoneen lämpötilaa nostettaisiin vain muutamalla asteella, energian kulutus kasvaa merkittävästi. Lisäeristämisen ja tiivistämisen avulla rakenteita ja huoneita viilentävä veto saadaan pois, jonka ansiosta puolestaan asuinviihtyvyys paranee. Lisäksi puhallusvillalla lisäeristämisen myötä talon jälleenmyyntiarvo nousee ja energiatehokkuus parantuu. Turha lämmittäminen lisää muun muassa hiilidioksidipäästöjä, joten tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta pienennät myös hiilijalanjälkeä ja säästät ympäristöä.

Tarjoamme Sinulle ilmaisen Yläpohjan kuntotarkastuksen Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Lue lisää ilmaisesta tutkimuksesta täältä: Yläpohjan kuntotarkastus

 

Puhallusvillan puhallusta Anpelta

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS