Anpe hoitaa ammattitaidolla kattomullan puhallukset Suomessa kattomultapuhallusten edelläkävijänä! Olipa kyseessä sitten suuret kattopinta-alat tai vaikkapa omakotitalon viherkatto, niin meiltä saat laadukkaan kattomullan puhalluksen rakennus kohteellesi.

Ota yhteyttä!

Kattomullan puhallus

Anpe on aloittanut Suomessa alansa edelläkävijänä kattomullan suurtehopuhallukset. Ekologisuuden merkitys kasvaa myös rakentamisessa jatkuvasti, ja haluammekin olla mukana edistämässä tätä tärkeää rakentamisen muotoa omalta osaltamme. Kattomullan asennus kannattaa jättää ammattilaisten huoleksi, jotta kaikki tarvittava tulee varmuudella huomioitua sekä toteutettua asianmukaisella tavalla aina työn ensivaiheista alkaen. Kattomullan suurtehopuhallus on ekokattojen osalta yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joka helpottaa kaikkia sitä seuraavia työvaiheita, ja luo kirjaimellisesti vahvan pohjan koko projektille. Toteutuksen suhteen ei siis kannata lähteä niin sanotusti sooloilemaan.

Monipuolinen ja pitkäikäinen kasvualusta luontoa ajatellen

Tänä päivänä katolle voidaan istuttaa hyvin monenlaisia kasveja, kun kasvualustan ravinnepitoisuus ja muut ominaisuudet ovat huomioitu alusta asti. Viherkatto luo viihtyisyyttä, parantaa ilman laatua sekä antaa rakennukselle kuin rakennukselle kodikkuutta ja luonnonläheisyyttä. Oikein hoidettuna siitä on iloa pitkälle tulevaisuuteen, ja sen ulkoasua voidaan muokata ajan mittaan haluttuun suuntaan. Yhdistelemällä eri kasvilajeja, jotka menestyvät ravinteikkaassa kattomullassa, saadaan kullekin talolle oma persoonallinen ja viehättävä pala luontoa osaksi itse rakennusta.

Viherkatto on aidosti ympäristöystävällinen valinta moderniin rakentamiseen, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Mikäli se on sinunkin valintasi, niin pyydä meiltä tarjous kattomullan puhalluksesta ja laitetaan kasvualusta kuntoon. Työmme jälki on varmasti laadukasta, koska meillä on puhallusurakoinnista hyvin pitkä kokemus ja kalustomme on alansa parhaimmistoa.

Puhalletaan yhdessä luonnolle uusia tuulia, ja annetaan kasvien tuoda aitoa elämää rakennuksiin!

Kattomulta ekokatolla AnpeKattomullan puhallukset viherkatoille Anpelta

Tiesitkö, että me Anpella panostamme myös Kestävään jälkeen? Lue lisää kuinka kannamme vastuumme ilmasto- ja ympäristöasioista. Klikkaa Kestävä jälki tunnusta alla!

Anpe Kestävä jälki

Pyydä tarjous kattomullan puhalluksesta! Tarjouspyyntö
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS