Tilaa meiltä nyt Yläpohjan kuntotarkastus täysin veloituksetta! Lue palvelun esittely alta ja pyydä sitten tarjous asiantuntijoiltamme! Muissa asioissa voit ottaa meihin yhteyttä tästä:

Ota yhteyttä!

Yläpohjan kuntotarkastus ilmaiseksi

Yläpohjan kuntotarkastus on hyvin tärkeä toimenpide kiinteistönne arvon säilymisen kannalta, koska juuri katto suojaa kaikkia muita tiloja kiinteistössä.

Me Anpella haluamme tarjota Sinulle nyt täysin veloituksetta kiinteistönne Yläpohjan kattavan kuntotarkastuksen. Tarkastuksen jälkeen saatte ammattilaisten asiantuntija-arvion yläpohjanne kunnosta. Kerromme Sinulle rehellisesti mikä on kartoitetun tilan sen hetkinen kunto ja mitä sen suhteen tulee huomioida. Annamme myös konkreettiset jatkon suositukset mahdollisille toimenpiteille, joita voivat olla esimerkiksi lisäeristäminen puhallusvillalla tai eristeiden vaihto kokonaan uusiin puhallusvilloihin. Yläpohjan kuntotarkastus ei velvoita maksullisiin palveluihin vaan se on erillinen ja täysin ilmainen toimenpide. Teemme Teille tarvittaessa toki reilun tarjouksen, jonka nähtyänne voitte vapaasti päättää, haluatteko tilata jatkotoimenpiteet meiltä.

TILAA ILMAINEN YLÄPOHJAN KUNTOTARKASTUS ASIANTUNTIJALTAMME NYT, TAI KYSY SUORAAN TARJOUSTAMME PUHALLUSVILLAN ASENNUKSESTA!

Klikkaa ja lähetä sähköpostia: myynti@anpe.fi

Soita: 0102 866 340  

Yläpohjan kuntotarkastus tuo useita etuja

Lämpöä haihtuu ylivoimaisesti eniten rakennuksissa juuri katon kautta. Kiinteistön omistajana yläpohjan kunnossapito ja tarvittaessa lisäeristäminen puhallusvillalla tuo Teille muun muassa seuraavia etuja:

  • Energiakustannusten merkittävä säästö lämmityskuluissa (lisäeristäminen tai eristeiden vaihto)
  • Raikas ja miellyttävä sisäilmä, joka kasvattaa asumisviihtyvyyttä
  • Kiinteistön arvon nousu; huippukunnossa oleva yläpohja vaikuttaa esimerkiksi koko asunnon jälleenmyyntihintaan
  • Arvokasta turvaa ja varmuutta koko kiinteistönne elinkaarelle

Valitettavan usein yläpohjan tarkastaminen lykätään tuonnemmaksi. Ikävänä yllätyksenä saattaa tällöin olla hyvin mittavat kiinteistön korjauskustannukset täysin odottamattomassa hetkessä. Myös monenlaiset sisäilmaongelmat johtuvat kovin usein myöskin puutteellisesta höyryn/ilmansulusta. Jotta tämäntyyppiset ongelmat voidaan välttää niin yläpohjan kuntotarkastus kannattaa mieluumin tehdä vaikka ”liian usein” kuin liian harvoin. Tällöin säästetään selvää rahaa, koska ajoissa suoritettu tarkastus toimenpiteineen on aina edullisempi vaihtoehto kuin suurien vahinkojen korjaaminen jälkikäteen. Voit myös katsoa esimerkkejä puhallusvillan asennuksen hinnoista joistakin toteuttamistamme urakoista tästä linkistä: Tietoa puhallusvillan asennuksesta ja kustannuksista

Olemme alamme edelläkävijöitä sekä pioneereja jo vuodesta 1976. Meillä on lisäeristämisestä sekä yläpohjien tarkastamisesta ja kunnostamisesta kattava kokemus ja tietotaito. Seuraamme myös tekemisemme tasoa alkumetreistä valmistumiseen asti. Tämän vuoksi toteutamme tekstiviestikyselyllä tapahtuvan Tyytyväisyyskyselyn kaikille asiakkaillemme kunkin työmme valmistuttua. Haluamme varmistaa huipputason toteutuksen Sinunkin kohteellesi!

ANPE RAHOITUS

Nyt voit hakea hankkeellesi myös Anpe Rahoitusta! Anpe Rahoituksella saavutat kätevästi energiansäästöä pienillä kuukausierillä.

Siirry Anpe Rahoitukseen alla olevasta linkistä!

Yläpohjan kuntotarkastus ja lisäeristäminenYläpohjan kuntotarkastus ilmaiseksi Anpelta

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS