Sepelinpuhallus

Suurtehopuhallus on nopea ja tehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin.

Suurtehopuhallusta apuna käyttäen voidaan puhaltaa monipuolisesti eri materiaaleja, kuten sepeliä, mursketta, erilaisia jauheita tai hiekkaa. Suurtehopuhalluksen käyttökohteita ovat esimerkiksi ala- ja yläpohjan lämmöneristys, sekä välipohjan äänieristys. Yleisimmin suurtehopuhallusta käytetään alapohjan saneerauksissa. Kun huonolaatuinen maa-aines on poistettu lattian alta suurtehoimuroinnin avulla, puhalletaan tilalle usein sepeliä tai lecasoraa. Kattotyömailla menetelmää käytetään usein singelin eli suojakiveyksen asentamiseen. Suurtehopuhalluksen avulla voidaan täyttää kätevästi myös esimerkiksi hiekkalaatikoita tai siiloja.

Anpe tekee urakoinnit aina yhdestä kuutiosta tuhansiin kuutioihin asti. Tehokas ja monipuolinen kalusto takaa nopean ja vaivattoman palvelun. Hoidamme suurtehopuhallukset ”avaimet käteen”-periaatteella, joten huolehdimme urakan puolestasi alusta loppuun asti.

Monipuolisen kalustomme avulla voimme puhaltaa materiaaleja kohteisiin, joihin ainesten siirtäminen on vaikeaa. Suurtehopuhallus onnistuu jopa sadan metrin päähän, eikä korkeus aiheuta meille ongelmia.

Singelin suurtehopuhallus

Puhallamme singelit katolle sovitusti ja ammattitaidolla. Tehokkailla laitteillamme ei ole rajoituksia puhalluskorkeuden/-matkan suhteen.  Tarjoamme ratkaisun avaimet käteen periaatteella  joten Teidän ei tarvitse hankkia singeleitä ja nostimia erikseen.