Suurtehopuhallus on nopea ja kustannustehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin. Suurtehopuhallusta apuna käyttäen voidaan puhaltaa monipuolisesti eri materiaaleja, kuten sepeliä, mursketta, erilaisia jauheita tai hiekkaa. Suurtehopuhalluksen käyttökohteita ovat esimerkiksi ala- ja yläpohjan lämmöneristys, sekä välipohjan äänieristys.

Ota yhteyttä!

Sepelinpuhallus

Suurtehopuhallus on todella nopea, tehokas ja hinnaltaan kustannustehokas apu monen tyyppisiin remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin. Se säästää näin ollen aikaa työmailla ja tehostaa kokonaisurakan valmistumista.

Suurtehopuhallusta apuna käyttäen voidaan puhaltaa monipuolisesti useita eri materiaaleja, kuten sepeliä, mursketta, erilaisia jauheita tai hiekkaa. Suurtehopuhalluksen käyttökohteita ovat esimerkiksi ala- ja yläpohjan lämmöneristys, sekä välipohjan äänieristys. Yleisimmin suurtehopuhallusta käytetään alapohjan saneerauksissa. Kun huonolaatuinen maa-aines on poistettu lattian alta suurtehoimuroinnin avulla, puhalletaan tilalle usein sepeliä tai Lecasoraa. Kattotyömailla menetelmää käytetään usein singelin puhallukseen eli suojakiveyksen asentamiseen. Suurtehopuhalluksen avulla voidaan täyttää kätevästi puhaltamalla myös esimerkiksi hiekkalaatikoita, siiloja tai vastaavia muita kohteita.

Suurtehopuhallus vaatii kokemusta

Anpe hoitaa suurtehopuhalluksen urakoinnit aina yhdestä kuutiosta tuhansiin kuutioihin asti erittäin pitkällä ja monipuolisella kokemuksella, joten voit luottaa siihen, että työmme jälki on aina huippulaatua. Tehokas ja monipuolinen kalusto takaa nopean ja vaivattoman palvelukokemuksen. Hoidamme suurtehopuhallukset ”avaimet käteen”-periaatteella, joten huolehdimme urakan puolestasi alusta loppuun asti, kaikki tarvittavat vaiheet huolellisesti huomioon ottaen. Näin säästämme arvokasta aikaasi josta hyötyy koko urakointikohteesi valmistuminen.

Monipuolisen kalustomme avulla pystymme puhaltamaan kattavasti erilaisia materiaaleja kohteisiin, joihin ainesten siirtäminen on vaikeaa. Suurtehopuhallus onnistuu jopa sadan metrin päähän, eikä korkeus aiheuta meille ongelmia. Meille eivät näin ollen vaativatkaan kohteet ole mahdottomia. Kokemuksemme suurtehopuhalluksesta on hyvin kattava, koska olemme urakoineet todella monen tyyppisissä rakennuskohteissa joissa suurtehopuhallus on ollut tarpeellista. Erilaisissa kohteissa ja niiden mukana tuomissa monipuolisissa työtilanteissa meille on tullut vastaan laajasti myös kaikenlaiset haasteet puhallusurakoissa. Tiedämme siis erittäin tarkasti kuinka on parasta toimia kulloisessakin ympäristössä. Näin suurtehopuhallus tulee meidän kautta hoidettua juuri kulloisenkin työkohteen vaatimalla tavalla – ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja sovittua aikataulua noudattaen!

Singelin suurtehopuhallus

Puhallamme myös singelit katolle sovitusti ja ammattitaidolla. Tehokkailla laitteillamme ei ole rajoituksia puhalluskorkeuden/-matkan suhteen. Tarjoamme ratkaisun avaimet käteen periaatteella joten Teidän ei tarvitse hankkia singeleitä ja nostimia erikseen. Lue lisää singelin puhalluksesta ja suurtehoimuroinnista täältä: Kattosingelin imurointi ja puhallus

Suurtehopuhallus Anpelta

Suurtehopuhallus on nopea ja tehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin. Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehopuhalluksia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS