Suurtehopuhallus on nopea ja kustannustehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin. Suurtehopuhallusta apuna käyttäen voidaan puhaltaa monipuolisesti eri materiaaleja, kuten sepeliä, mursketta, erilaisia jauheita tai hiekkaa. Suurtehopuhalluksen käyttökohteita ovat esimerkiksi ala- ja yläpohjan lämmöneristys, sekä välipohjan äänieristys.

Ota yhteyttä!

Sepelinpuhallus

Suurtehopuhallus on nopea, tehokas ja hinnaltaan kustannustehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin.

Suurtehopuhallusta apuna käyttäen voidaan puhaltaa monipuolisesti eri materiaaleja, kuten sepeliä, mursketta, erilaisia jauheita tai hiekkaa. Suurtehopuhalluksen käyttökohteita ovat esimerkiksi ala- ja yläpohjan lämmöneristys, sekä välipohjan äänieristys. Yleisimmin suurtehopuhallusta käytetään alapohjan saneerauksissa. Kun huonolaatuinen maa-aines on poistettu lattian alta suurtehoimuroinnin avulla, puhalletaan tilalle usein sepeliä tai Lecasoraa. Kattotyömailla menetelmää käytetään usein singelin eli suojakiveyksen asentamiseen. Suurtehopuhalluksen avulla voidaan täyttää kätevästi myös esimerkiksi hiekkalaatikoita tai siiloja.

Anpe tekee suurtehopuhalluksen urakoinnit aina yhdestä kuutiosta tuhansiin kuutioihin asti erittäin pitkällä ja monipuolisella kokemuksella, joten voit luottaa siihen, että työmme jälki on aina huippulaatua. Tehokas ja monipuolinen kalusto takaa nopean ja vaivattoman palvelun. Hoidamme suurtehopuhallukset ”avaimet käteen”-periaatteella, joten huolehdimme urakan puolestasi alusta loppuun asti. Näin säästämme aikaasi josta hyötyy koko urakointikohteesi valmistuminen.

Monipuolisen kalustomme avulla pystymme puhaltamaan monipuolisesti erilaisia materiaaleja kohteisiin, joihin ainesten siirtäminen on vaikeaa. Suurtehopuhallus onnistuu jopa sadan metrin päähän, eikä korkeus aiheuta meille ongelmia. Meille ei vaativatkaan kohteet ole ongelmallisia.

Singelin suurtehopuhallus

Puhallamme singelit katolle sovitusti ja ammattitaidolla. Tehokkailla laitteillamme ei ole rajoituksia puhalluskorkeuden/-matkan suhteen. Tarjoamme ratkaisun avaimet käteen periaatteella joten Teidän ei tarvitse hankkia singeleitä ja nostimia erikseen. Lue lisää singelin puhalluksesta ja suurtehoimuroinnista täältä: Kattosingelin imurointi ja puhallus

Suurtehopuhallus on nopea ja tehokas apu remontoitaviin kohteisiin sekä uudiskohteisiin. Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehopuhalluksia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS