Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovan muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaari katkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys.

Ota yhteyttä!

Leca®-soran puhallusurakointi

Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovat muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaarikatkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys. Leca®-soraa voi käyttää myös kevennysrakenteena maanrakennuskohteissa. Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät eivät aseta rajoitteita puhallusmatkan korkeuden tai pituuden suhteen mikä tehostaa urakoita monella tapaa.

Meillä Leca®-sora tulee työmaalle suoraan puhallusautossa, jolloin riittää kun työmaalle mahtuu yksi 12 metrinen nuppi. Kun Leca®-sora puhalletaan suoraan puhallusautosta niin ylimääräinen käsittely jää pois. Tällöin Leca®-soran murskaantuminen ja pölyäminen on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisesti imurilla puhallettaessa. Tällöin saavutetaan myös merkittävää kustannustehokkuutta eri tyyppisissä rakennusprojekteissa. Lisäksi meidän menetelmämme helpottaa työmaan organisointia, ja laskut ovat luonnollisesti aina sovitun mukaisia.

Leca®-sora meiltä säkkitoimituksena

Saatte meiltä myös Leca®-soran toimitettuna säkeissä joko suoraan työmaalle tai noudettuna lähimmästä toimipisteestämme. Valitse vain mikä on Sinulle kätevintä ja me hoidamme toimituksen haluamallasi tavalla sekä ripeällä aikataululla.

Leca®-sora irtotoimituksena

Toimitamme Leca®-soran halutessanne myös kippitoimituksena työmaalle. Tämä voi olla järkevää jos Leca®-sora päästään levittämään suoraan kohteeseen esimerkiksi kaivinkoneella.

Lecasoran suurtehopuhallus AnpeltaLecasoraa Anpelta suurtehopuhaltamalla

 

Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Suurtehopuhallamme laitteistollamme Leca®-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita. Leca®-kevytsorabetonia voidaan käyttää esimesimerkiksi välipohjissa.

Leca®-soran tilaaminen on helppoa. Tilaus/toimitusprosessi menee normaalisti näin:

  1. Tarve-kartoitus joko puhelimella, sähköpostilla tai kohteessa paikan päällä
  2. Tarjous kirjallisesti sähköpostiin
  3. Toimitusajasta sopiminen
  4. Tuote asennetaan kätevästi paikalleen tai vaihtoehtoisesti kipataan
  5. Laskutus

Kaikki tämä yhdestä paikasta ja omalla kalustolla toimitettuna! Tarjouksen saatte meiltä aina 24h sisällä yhteydenotosta!

Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS