Leca®-sora on vaivaton ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovan muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaari katkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys.

Ota yhteyttä!

Leca®-soran puhallusurakointi

Leca®-sora on kustannustehokas ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin monenlaisissa rakennusurakoissa. Käyttökohteita ovat muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaarikatkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys. Leca®-soraa voi käyttää kätevästi myös kevennysrakenteena erityyppisissä maanrakennuskohteissa. Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät eivät aseta rajoitteita suurtehopuhalluksen matkan korkeuden tai pituuden suhteen mikä tehostaa urakoita monella tapaa kaikenlaisissa ympäristöissä.

Meillä Leca®-sora tulee työmaalle suoraan puhallusautossa, jolloin riittää kun työmaalle mahtuu yksi 12 metrinen nuppi. Kun Leca®-sora suurtehopuhalletaan suoraan puhallusautosta niin ylimääräinen käsittely jää pois. Tällöin Leca®-soran murskaantuminen ja pölyäminen on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisesti imurilla puhallettaessa. Suoraan autosta suurtehopuhaltamalla saavutetaan myös merkittävää kustannustehokkuutta eri tyyppisissä rakennusprojekteissa. Lisäksi meidän menetelmämme helpottaa työmaan organisointia, ja laskut ovat luonnollisesti aina sovitun mukaisia.

Leca®-sora meiltä säkkitoimituksena

Saatte meiltä myös Leca®-soran toimitettuna säkeissä joko suoraan työmaalle tai noudettuna lähimmästä toimipisteestämme. Valitse vain mikä on Sinulle kätevintä ja me hoidamme toimituksen haluamallasi tavalla sekä ripeällä aikataululla. Pyrimme tekemään Leca®-soran toimituksesta aina Sinulle mahdollisimman vaivattoman prosessin. Siksi meitä onkin kiitelty useaan otteeseen ripeydestämme sekä mutkattomasta palvelustamme, kun Leca®-soraa on tarvittu erityyppisiin kohteisiin nopealla aikataululla kovan kiireen keskellä.

Leca®-sora irtotoimituksena

Meille Anpella on tärkeää, että kaikenlaiset tarpeet Leca®-soran toimittamisesta tulevat varmasti huomioitua asiakkaidemme suuntaan. Siksi toimitamme Leca®-soran halutessanne myös kippitoimituksena suoraan työmaalle. Tämä voi olla todella järkevä ja käytännöllinen toimitustapa esimerkiksi silloin, kun työmaalle on mahdollista levittää Leca®-sora suoraan kohteeseen kätevästi vaikkapa kaivinkoneella. Olipa tarpeesi Leca®-soralle millainen tahansa niin meiltä voit huoletta kysyä aiheesta lisää, jotta löydetään juuri sopiva ratkaisu rakennuskohteellesi.

Lecasoran suurtehopuhallus AnpeltaLecasoraa Anpelta suurtehopuhaltamalla

Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Suurtehopuhallamme modernilla ja tehokkaalla laitteistollamme Leca®-kevytsorabetonia jopa useita satoja kuutioita yhden päivän aikana ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita. Leca®-kevytsorabetonia voidaan käyttää esimerkiksi välipohjissa monipuolisesti ja kustannustehokkaasti.

Leca®-soran tilaaminen meiltä on tehty Sinulle todella helpoksi kaikilla tavoin. Tilaus/toimitusprosessi menee normaalisti näin:

  1. Tarve-kartoitus joko puhelimella, sähköpostilla tai kohteessa paikan päällä
  2. Tarjous kirjallisesti sähköpostiin
  3. Toimitusajasta sopiminen
  4. Tuote asennetaan kätevästi paikalleen tai vaihtoehtoisesti kipataan
  5. Laskutus

Kaiken edellä mainitun saat meiltä yhdestä paikasta ja omalla kalustollamme ammattitaitoisesti sekä ripeästi toimitettuna! Kattavan tarjouksemme Leca®-sorasta saatte meiltä aina 24h sisällä yhteydenotosta! Säästä siis aikaa ja rahaa ota yhteyttä meihin jo tänään!

Leca®-sora on tehokas ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS