Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovan muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaari katkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys.

Ota yhteyttä!

Leca®-soran puhallusurakointi

Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovan muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaarikatkoeristys, välipohjan ääneneristys, sekä yläpohjan lämmöneristys. Leca®-soraa voi käyttää myös kevennysrakenteena maanrakennuskohteissa. Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät eivät aseta rajoitteita puhallusmatkan korkeuden tai pituuden suhteen.

Meillä Leca®-sora tulee työmaalle suoraan puhallusautossa, jolloin riittää kun työmaalle mahtuu yksi 12 metrinen nuppi. Leca®-sora puhalletaan suoraan puhallusautosta, jolloin ylimääräinen käsittely jää pois ja lecasoran murskaantuminen ja pölyäminen on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisesti imurilla puhallettaessa. Tällöin saavutetaan myös merkittävää kustannustehokkuutta. Lisäksi meidän menetelmämme helpottaa työmaan organisointia, ja laskut ovat aina sovitun mukaisia.

Leca®-sora säkkitoimituksena

Saatte meiltä myös Leca®-soran toimitettuna säkeissä joko suoraan työmaalle tai noudettuna lähimmästä toimipisteestämme.

Leca®-sora irtotoimituksena

Toimitamme Leca®-soran halutessanne myös kippitoimituksena työmaalle. Tämä voi olla järkevää jos Leca®-sora päästään levittämään suoraan kohteeseen esimerkiksi kaivinkoneella.

Lecasoran puhallusta AnpeltaLecasoraa Anpelta

 

Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Puhallamme laitteistollamme Leca®-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita. Leca®-kevytsorabetonia voidaan käyttää esimesimerkiksi välipohjissa.

Leca®-soran tilaaminen on helppoa. Tilaus/toimitusprosessi menee normaalisti näin:

  1. Tarve-kartoitus joko puhelimella, sähköpostilla tai kohteessa paikan päällä
  2. Tarjous kirjallisesti sähköpostiin
  3. Toimitusajasta sopiminen
  4. Tuote asennetaan paikalleen tai vaihtoehtoisesti kipataan
  5. Laskutus

Kaikki tämä yhdestä paikasta ja omalla kalustolla toimitettuna! Tarjouksen saatte meiltä aina 24h sisällä yhteydenotosta!

Leca®-sora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS