Lecasora-puhallusurakointi

Lecasora on hyvä ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttökohteita ovat muun muassa alapohjan lämmöneristys, alapohjan kapillaarikatkoeristys, välipohjan ääneneristys sekä yläpohjan lämmöneristys. Lecasoraa voi käyttää myös kevennysrakenteena maanrakennuskohteissa. Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät eivät aseta rajoitteita puhallusmatkan korkeuden tai pituuden suhteen.

Anpe Oy toimittaa lecasoran suoraan puhallusautossa työmaalle, jolloin riittää että työmaalle mahtuu yksi 12 metrinen kuorma-auto. Lecasora puhalletaan suoraan puhallusautosta, jolloin ylimääräinen käsittely jää pois, ja lecasoran murskaantuminen ja pölyäminen on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisesti imurilla puhallettaessa. Tällöin saavutetaan myös merkittävää kustannustehokkuutta. Lisäksi meidän menetelmämme helpottavat työmaan organisointia ja laskut ovat aina sovitun mukaisia.

lecasora-auto lecasora

 

Leca-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Puhallamme laitteistollamme leca-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita. Leca-kevytsorabetonia voidaan käyttää esimerkiksi välipohjissa, perustuksissa ja katoilla.

Pyydä tarjous lecasora-puhallusurakoinnista.