Ekocell-Selluvilla on tehokas ja korkealaatuinen lämmöneriste. Sen erinomaisuus perustuu lämmöneristyksen saumattomuuteen ja huokoisen puukuidun hengittävyyteen.

Ota yhteyttä!

Ekocell selluvilla

Ekocell-selluvillan valmistaja on kotimainen Termex-Eriste Oy. Me asennamme selluvillan kohteeseesi suoraan puhaltamalla omalla huippukalustollamme. Ekocell-selluvillan suurtehopuhallus kauttamme on nopea, helppo ja kustannustehokas tapa rakennuksesi kestävään ja tehokkaaseen eristämiseen. Käyttökohteita ovat yläpohjat, välipohjat sekä alapohjat ja ulko- ja väliseinät. Kannatta siis pyytää meiltä tarjous selluvillan puhalluksesta jo tänään!

Ekocell-selluvilla on kotimainen laatutuote

Ekocell-Selluvilla on ekologisesti lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Hengittävä Ekocell-Selluvilla mahdollistaa dynaamisen rakenteen tasaamalla sen kosteusvaihteluita ja näin edesauttaa ylläpitämään ihanteellista sisäilmaa kodissasi. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat asumismukavuuden kodissasi.

Kun haluat toimia fiksusti ja säästää luontoa sekä kustannuksia, niin kotimainen Ekocell-selluvilla on varma valinta. Laadukkaasti toimiva lämmöneriste koostuu monista ominaisuuksista:

  • Lämmönjohtavuus on pientä
  • Ilmanläpäisevyys on pientä
  • Ominaislämpökapasiteetti on suuri

Kaikki edellä mainitut ovatkin Ekocell-selluvillan ominaisuuksia, joista saadaan mainio perusta toimivuudelle lämpötekniikan osa-alueella. Kun rakennus on hyvin eristetty niin se on vedoton, tasalämpöinen sekä sisäilmaltaan hyvä hengittää. Selluvilla täyttää nämä kaikki tärkeät ominaisuudet mukavaa asumisviihtyvyyttä arvostavalle.

Selluvillan rakenteet toimivat dynaamisesti

Eristemateriaalina selluvilla Ekocellilta on niin sanotusti hygroskooppinen eli eristemateriaalina hengittävä. Kun vain huolehtii rakenteen riittävästä ilmatiiveydestä, niin kosteuden tiivistymistä rakenteisiin ei muodostu. Rakennuspahvi on usein riittävä ilmatiiviseen rakentamiseen eikä muoveja yleensä tarvita. Selluvillan rakenne pystyy tasapainoittamaan kosteusvaihteluita sisäilmassa parantaen näin asumisviihtyvyyttä.Rakenne luovuttaa ja imee kosteutta aivan kuten puukin, joten kosteusteknisesti selluvilla myös ehkäisee biologisten vaurioiden aiheutumista. Puhallusvilla eristämisessä on aina fiksu ratkaisu, kun halutaan kustannustehokasta ja kestävää jälkeä rakentamisessa.

Selluvilla tuo lisäturvallisuutta asumiseen

Selluvilla on lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu tuote. Kun tuotetta kuidutetaan siihen lisätään palonestoaineita. Ekocell-selluvilla kestää korkeitakin lämpötiloja eikä menetä ilmavuuttaan. Palaessa se ei sula, vaan palo tapahtuu hitaasti kytemällä 1-2 mm minuutin aikana. Palon leviämisen estää voimakkaasti ilmatiiveys. Nämä selluvillan huippuominaisuudet ovat elintärkeitä mahdollisen tulipalon sattuessa, koska ne tarjoavat arvokasta lisäaikaa poistua rakennuksesta turvallisesti. Canada Research Institute 94 -tutkimuksen mukaan seinärakenteeseen tuodaan jopa 84 minuuttia lisää palon kestoa juuri selluvillan avulla.

Selluvillan ekologisuus

Ekocell-selluvilla kierrätystuote joka on valmistettu tuulivoimalla. Se pienentää kasvihuonepäästöjä säästäessään lämmitysnergiaa. Puupohjaisuutensa vuoksi se on myös ekologinen hiilivarasto, koska sellukuituun varastoituva hiilidioksidi jää pois ilmakehää lämmittämästä, koko selluvillan elinkaaren ajalta. Kun selluvillan elinkaari lähenee loppuaan sen voi muuttaa takaisin energiaksi tai kierrättää sopivassa kohteessa.

Selluvilla Ekocell AnpeltaTermex selluvillan puhallus Anpelta

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS