Anpe hoitaa rakennusten polyuretaanieristykset vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Tarjoamme polyuretaanieristyksen tilanteen mukaan ruiskuttamalla, injektoimalla tai valamalla.

Ota yhteyttä!

Polyuretaanieristys

Polyuretaanieristys — saumaton ja vettä hylkivä eristys

Polyuretaanieristys on kaksikomponenttinen tuote, jota ruiskutetaan korkealla paineella ja lämmöllä eristettävään kohtaan, tehden sen saumattomaksi, vettä hylkiväksi, ilma- ja höyrytiiviiksi, korkean suorituskyvyn omaavaksi eristeeksi. Materiaali on työstettävissä, valettavissa (esimerkiksi betonilla) tai maalattavissa 24 tunnin kovettumisen jälkeen.

Koska polyuretaanieristys vähentää merkittävästi energiankulutusta, maksavat eristyskustannukset nopeasti itsensä takaisin. Käytettäessä niin kutsuttua suljettua solua, joka on vesi- ja höyrytiivis, myös esimerkiksi ilmarakoa ja sisäpuolen höyrynsulkua koskevat vaatimukset poistuvat, koska lämpö ja kylmä eivät koskaan kohtaa, eivätkä näin ollen voi kondensoitua.

Toimii myös äänieristyksenä

Edellä mainittujen etujen lisäksi Polyuretaanieristys on ääntä eristävää ja radontiivis, eikä myöskään edistä homekasvua.

Polyuretaanieristys parantaa ryömintätilan/kellarin sisäilmaa.

Toimi kuten monet muut asiakkaat ympäri Pohjoismaita ja eristä ryömintätila ja kellari polyuretaanieristeellä paremman sisäilman takaamiseksi, alennat samalla käyttökustannuksia ja vähennät hiilidioksidipäästöjä.

Polyuretaanieristys on saumaton tuote, jota voidaan käyttää useimpiin pohjamateriaaleihin. Me Anpella autamme sinua valitsemaan oikean tyyppisen tuotteen ryömintätilaan tai kellariin – eristetty tila on sinulle taloudellista.

Lämpimät lattiat tarjoavat erinomaista mukavuutta -ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta

Polyuretaanieristyksellä saat lämpimän ja miellyttävän tuntuisen lattian, samalla kun käyttökustannukset pienenevät. Sisäjalkineiden pitäminen, siksi että lattia on kylmä, ei ole hyvä ratkaisu ympäristölle eikä lompakolle.

Oletko ajatellut vaihtaa lattian tai kunnostaa talon? Sitten on oikea hetki eristää lattia polyuretaanilla. Työ kestää yleensä vain yhden päivän ja voit jo seuraavana päivänä jatkaa kunnostustöitä. Lattioiden eristäminen ei ainoastaan alenna käyttökustannuksia, vaan lisää myös hyvinvointia.

Tavallisesti käytetään 50 – 70 millimetrin paksuista eristettä.

Seinän eristäminen sisä- tai ulkopuolelta? Sinä valitset!

Aiotko kunnostaa, avata seinän tai ehkä uusia julkisivun? Miksi et samalla lisäeristäisi seiniä suljetun solurakenteen omaavalla polyuretaanilla? Saat täysin saumattoman ratkaisun, jota voidaan käyttää sekä seinän sisä- että ulkopuolella.

Asutko 70- tai 80-luvun talossa, jossa seinien paksuus on rajoitettu? Polyuretaanieristyksen avulla sinun ei tarvitse rakentaa seiniin lisää paksuutta ja menettää arvokkaita neliömetrejä. Erittäin tehokkaalla eristyksellämme alennat käyttökustannuksiasi ja parannat samalla asumisen laatua.

Muuta vintti miellyttäväksi asuintilaksi

Eristystuotteidemme avulla voit nopeasti ja helposti muuntaa kylmän vintin lämpimäksi ja hyödyntää sitä asuintilana.

Koska voit käyttää polyuretaanieristystä pienempään senttimetrimäärään (verrattuna perinteiseen eristykseen) ja saada vastaava tai parempi eristysarvo, sinun ei tarvitse koolata olemassa olevia kattotuoleja luodaksesi lisätilaa eristykselle.

Tämän ansiosta voit käyttää vinttitilaa asuintilana, mikä tarjoaa myös taloudellisen hyödyn asunnon myynnin yhteydessä.

Katto – suurin lämpöhäviön lähde

Lämpö nousee aina ylöspäin. Kun käytät myssyä, keho ei menetä lämpöä ja pysyt lämpimänä.

Samalla tavalla tämä toimii talon kanssa. Oikeanlaisella kattoeristyksellä säilytät lämmön itse talossa. Polyuretaaniratkaisumme avulla saavutamme hankalimmatkin paikat ja takaamme sataprosenttisen saumattoman ratkaisun.

Monet rakentajat käyttävät eristystämme, koska se on tehokas, saumaton, höyrytiivis ja kestää useita sukupolvia.

Kun haluat lisäeristää kattosi, olipa se sitten kattohuoneisto kaupungissa tai uudisrakennus maalla, olemme apunasi.

Polyuretaanieristys vähentää rakenteen paksuutta perinteiseen eristykseen verrattuna, saat edullisemman rakenneratkaisun ja paremman eristysarvon. Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, autamme sinua mielellämme.

Eristäminen polyuretaanilla – Saumatonta eristystä parhaimmillaan

Ruiskutuseristys on menetelmä, jossa kaksikomponenttinen seos levitetään vapaasti eri paksuuksilla, asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan.
Polyuretaani sopii useimmille alustoille, kuten pelti-, puu- ja betonirakenteisiin maataloudessa. Noin 30 millimetrin polyuretaanieristekerros riittää esimerkiksi pelti- tai varastotilan kondenssieristämiseen.

Suoritamme eristyksiä moniin erityyppisiin peltihalleihin ja vanhempiin maataloustiloihin. Kaikkea perunanviljelyhalleista kalanviljelylaitoksiin ja kaikista nykyaikaisimmat järjestelmät omaaviin tiloihin.

Usein käytössä on vanhempia rakennuksia, mutta eristyksen puuttumisen vuoksi niitä ei hyödynnetä kokonaisvaltaisesti. Polyuretaanieristyksellä saavutat korkeimman mahdollisen eristysarvon, alimmalla mahdollisella paksuudella, tilan pinta-alan maksimoimiseksi.

Hyödynnä maatilatalous kokonaisvaltaisesti

Toimi, kuten monet muutkin maanviljelijät, hyödynnä talousrakennuksiasi ja teräshallejasi kokonaisvaltaisesti eristämällä ne polyuretaanilla. Tällä tavalla kylmästä ratsastushallista voi tulla mukava sisätila, jossa kaikki viihtyvät, ja jonka käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

Tavallisesti teemme eristyksen seiniin ja kattoon samalla kertaa, sitoaksemme kaikki kulmat saumattomaksi ratkaisuksi. Tällä tavoin parannetaan tyhjien ja vanhempien tilojen
käyttömahdollisuuksia, esimerkiksi kalanviljelyyn tai varastotilaksi, tai parannetaan tilan sisäilmastoa.

Tervetuloa meille – yhdessä löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Tarjoamme kätevän rahoitusratkaisun - tutustu!
Anpe hoitaa rakennusten polyuretaanieristykset vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Pyydä tarjous

Suoritamme polyuretaanieristyksiä Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Jukka Nikander Aluepäällikkö Puh: 0102 866 340 GSM: 0440 615 804 jukka.nikander@anpe.fi
Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Marko Hietanen Yksikönpäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 040 707 0117 marko.hietanen@anpe.fi
Hannu Pesola Toimitusjohtaja Puh: 0102 866 340 GSM: 0400 727 049 hannu.pesola@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS