Anpe hoitaa rakennusten polyuretaanieristykset vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Tarjoamme polyuretaanieristyksen ruiskuttamalla.

Ota yhteyttä!

Polyuretaanieristys

Polyuretaanieristys — saumaton ja vettä hylkivä

Saneerauskohteissa korkealaatuinen polyuretaanivaahto on monella tapaa erinomainen eristysvaihtoehto. Ekosprayn ruiskupolyuretaanin käytöllä on jo 40 vuoden historia ja se on osoittautunut sukupolvelta toiselle kestäväksi ratkaisuksi hyvin monenlaisissa rakennustarpeissa.

Polyuretaanieristys toimii myös erityisen hyvin paikoissa joihin on ahdas pääsy, kuten pohjalattiatilat. Myös ullakkotiloissa joissa neliöitä on usein rajoitetusti saadaan polyuretaanilla aikaan tehokas eristys ilman, että neliöitä menee hukkaan. Esimerkiksi rakennusten erityisvaatimukset, rakennusmateriaalit sekä eri muotoiset pinnat eivät aiheuta ongelmia, koska polyuretaanivaahto kiinnittyy hyvin myös epäsäännöllisille pinnoille. Lämpöä tehokkaasti eristävänä ruiskupolyuretaani onkin monen ammattilaisten varma valinta niin rakennussuunnittelijoiden kuin ammattirakentajienkin keskuudessa.

Polyuretaanieristyksen etuja on sen verran runsaasti, että niitä on helpompi tarkastella listattuna. Alla luettelemme joitakin merkittävimpiä ominaisuuksia lyhyiden perusteluiden kera.

Polyuretaanieristyksen etuja lyhyesti

  • Säilyttää muotonsa ja eristekyvyn. Rakentamisen käyttöikä on näin ollen yli 100 vuotta.
  • Lämmönkestävyys ja palominaisuudet: Ekospray sammuu itsestään sen pinnan hiiltyessä. Näin palon uudelleen leviäminen ja syttyminen estyy. Jatkuva lämmönkestävyys on huikea, eli + 120 C!
  • Ei mätäne, homehdu tai tai muutoinkaan pilaannu.
  • Suihkutettava polyuretaani on täysin läpäisemätön ja tarttuu tehokkaasti epäsäännöllisiinkin pintoihin.
  • Polyuretaanieriste ei häiritse matkapuhelimien signaaleja, koska se ei sisällä alumiinikalvoa.
  • Kestää hyvin rakennusmateriaaleissa käytettäviä liuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi tiivistekalvopehmittimet, polttoaineet, asetoni, mineraaliöljyt, emäksiset ja laimeat hapot sekä teollisuusilmaston ja pakokaasujen vaikutukset ja saasteet.
  • Ekospray -eristys on ekologinen valinta. Se säästää energiaa rakennuksien koko elinkaaren ajan ja se voidaan kierrättää tai polttaa energiaksi käyttöikänsä lopussa. Ympäristöystävällinen tuote siis.
  • Polyuretaani on myös kemiallisesti neutraali ja fysiologisesti vaaraton. Lisäksi se on hajuton ja täyttää päästöluokituksen tiukimmat vaatimukset (M1).
  • Ruiskupolyuretaanilla on huippuluokan lujuusominaisuudet. Puristuslujuus kevyessä eristeessä on 100 – 200 kPa vetolujuuden ollessa 150 – 1250 kPa. Raskaiden arvojen osalta voidaan saavuttaa vielä 2 – 3 kertaa edellä mainittuja korkeammat arvot. Rakenteellisesti Ekosrpayn puristus-, veto- ja leikkauslujuutta pystytään hyödyntämään tehokkaasti.

 Polyuretaanieristys AnpeltaPolyuretaanieristys Anpelta ammattitaidolla

Seinän eristäminen sisä- tai ulkopuolelta? Sinä valitset!

Aiotko kunnostaa, avata seinän tai ehkä uusia julkisivun? Miksi et samalla lisäeristäisi seiniä suljetun solurakenteen omaavalla polyuretaanilla? Saat täysin saumattoman ratkaisun, jota voidaan käyttää sekä seinän sisä- että ulkopuolella.

Asutko 70- tai 80-luvun talossa, jossa seinien paksuus on rajoitettu? Polyuretaanieristyksen avulla sinun ei tarvitse rakentaa seiniin lisää paksuutta ja menettää arvokkaita neliömetrejä. Erittäin tehokkaalla eristyksellämme alennat käyttökustannuksiasi ja parannat samalla asumisen laatua.

Muuta vintti miellyttäväksi asuintilaksi

Eristystuotteidemme avulla voit nopeasti ja helposti muuntaa kylmän vintin lämpimäksi ja hyödyntää sitä asuintilana. Koska voit käyttää polyuretaanieristystä pienempään senttimetrimäärään (verrattuna perinteiseen eristykseen) ja saada vastaava tai parempi eristysarvo, sinun ei tarvitse koolata olemassa olevia kattotuoleja luodaksesi lisätilaa eristykselle. Tämän ansiosta voit käyttää vinttitilaa asuintilana, mikä tarjoaa myös taloudellisen hyödyn asunnon myynnin yhteydessä.

Hyödynnä maatilatalous kokonaisvaltaisesti

Toimi, kuten monet muutkin maanviljelijät, hyödynnä talousrakennuksiasi ja teräshallejasi kokonaisvaltaisesti eristämällä ne polyuretaanilla. Tällä tavalla kylmästä ratsastushallista voi tulla mukava sisätila, jossa kaikki viihtyvät, ja jonka käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Tavallisesti teemme eristyksen seiniin ja kattoon samalla kertaa, sitoaksemme kaikki kulmat saumattomaksi ratkaisuksi. Tällä tavoin parannetaan tyhjien tilojen käyttömahdollisuuksia, esimerkiksi varastotilaksi.

Pyydä meiltä tarjous tai ole yhteydessä lisätietoja tarvittaessa! Autamme mielellämme juuri sinun kohteessasi!

Anpe hoitaa rakennusten polyuretaanieristykset vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Pyydä tarjous

Suoritamme polyuretaanieristyksiä Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS