Meillä Anpella on urakkana Kestävä jälki, johon sitoudumme arvoketjussamme vastuullisisilla teoilla ja valinnoilla. Lue alta lisää, kuin toteutamme Kestävä jälki toimintaa!

Ota yhteyttä!

Kestävä jälki

Anpella on urakkana Kestävä jälki, johon halumme panostaa, koska haluamme kantaa vastuumme tärkeässä kokonaisuudessa. Sitä työstetään teoissamme ja valinnoissamme läpi koko arvoketjumme, aina materiaalihankinnasta purkutöihin asti. Otamme ilolla vastuun kestävästä rakennusteollisuudesta, jossa eristysteho on huipussa ja materiaalien kierto mahdollista urakoillamme. Tämä on ratkaisevan tärkeä osa vastuullista rakennusprosessia, sillä noin 35% kaikesta jätteestä maailmanlaajuisesti muodostuu rakennusteollisuudessa.

Materiaalivalinnoilla, pohja- ja eristystöiden huippulaadulla ja purkuosaamisellamme Anpe urakkakumppanina voi auttaa yhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin, ja rakentamaan niiden sietokykyä yhä paremmaksi ja paremmaksi.

Kierros kohti Kestävämmän jäljen urakoita

Toteutamme pitkäikäisiä ratkaisuja nopeasti haasteellisissakin ympäristöissä. Kun etusijalla on rakennuksen elinkaari, ammattitaito ja turvallisuus taataan kestävä jälki.

 

Juuri nyt kestävän jäljen työstöämme ohjaa vahvasti neljä seuraavaa osa-aluetta

Anpella panostetaan kestävään kehitykseen! Pyydä siis tarjous meiltä! Tarjouspyyntö
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS