Anpe Oy toimii Parocin valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen alueella. Puhallusurakointi aloitettiin Anpessa jo vuonna 1978, ja yritys on käyttänyt Paroc puhallusvillaa alusta lähtien.

Ota yhteyttä!

Paroc puhallusvilla

Anpe Oy toimii Parocin valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen alueella. Puhallusvillaurakointi aloitettiin Anpella jo vuonna 1978, ja yritys on käyttänyt Paroc puhallusvillaa alusta lähtien. Jatkuvasti lisääntyvät vinot yläpohjat, ja kotelorakenteet vaativat ammattitaitoiset puhallusvillan asentajat ja tarkan laadunvalvonnan.

Paroc puhalluskivivilla on Suomen käytetyin puhalluseriste. Puhalluskivivillalla voidaan eristää kaikki väli-, ylä- ja alapohjat kustannustehokkaasti sekä vaivattomasti.  Se soveltuu asennettavaksi myös vanhojen eristysratkaisujen päälle. Eriste valmistetaan kivestä, joten puhalluskivivilla on täysin palamaton eikä homehdu, eli mitään palon- ja lahonsuoja-aineita ei tarvita. Se ei myöskään kerää ilmasta lämmöneristyskykyä heikentävää ja painumista aiheuttavaa kosteutta. Hinta-laatusuhteeltaan puhallusvilla on siis hyvän maineensa ansainnut.

Paroc puhalluskivivilla on ympäristöystävällinen valinta

Villan asentaminen puhallusmenetelmällä on helppoa ja vaivatonta ahtaissakin tiloissa. Kun ammattilainen hoitaa puhallusvillan asentamisen oikein, eristyskykyä heikentäviä reikiä ei synny, eikä eristettä tarvitse korjailla ja lisätä uudestaan. Puhalluskivivilla on kierrätettävä ja turvallisesti loppusijoitettava eriste, ja siksi ympäristöystävällinen valinta.

Jos yläpohjassa tehdään esimerkiksi ilmanvaihtoremonttia niin suurtehoimuroinnin avulla puhallusvillat voidaan imeä pois helposti ja nopeasti. Poistamisen jälkeen puhallusvillaa voidaan käyttää toisessa kohteessa tai loppusijoittaa, sillä siinä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja. Nämä ominaisuudet tekevät puhalluskivivillasta parhaan mahdollisen puhallusvillan.

Oikein tehty puhallusvillaeristys maksaa itsensä takaisin lämmityskulujen säästönä. Suurin osa lämmityksestä karkaa ulos katon kautta, siksi yläpohjan laadukas eristäminen on äärimmäisen tärkeää. Lämmöneristyksen lisäksi puhallusvillalla voidaan parantaa myös äänieristävyyttä, ja näin ollen lisätä asumismukavuutta.

Puhallusvillat nopeasti Anpelta

Puhallusvillaurakointia ammattitaidolla

Puhallusvillaurakoinnin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tarvitaan vain tikkaat tai telineet, jotta asentaja pääsee eristettävään tilaan käsiksi. Ammattitaitoisilla asentajillamme on käytössä akkukäyttöiset otsalamput, ja puhalluskoneet käyvät omalla dieselmoottorilla. Kapasiteetti päivässä jopa 250 m3 per yksikkö riippuen kohteesta. Meiltä saat reilun tarjouksen puhallusvillan hinnasta ammattitaidolla asennettuna.

Me Anpella vastaamme aina tekemästämme työstä ja lupaamme tehdä työmme kaikkien hyvien rakennusperiaatteiden mukaisesti. Tulemme aina tarvittaessa antamaan näkemyksemme tarvittavasta puhallusvillaeristyksestä tai lisäeristystarpeesta maksutta.

Pyydä siis tarjouksemme puhallusvillaurakoinnista niin hoidetaan asia kuntoon Sinunkin kohteessasi!

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme Paroc puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS