Anpe Oy toimii Parocin valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen alueella. Puhallusurakointi aloitettiin Anpessa jo vuonna 1978, ja yritys on käyttänyt Paroc puhallusvillaa alusta lähtien.

Ota yhteyttä!

Paroc puhallusvilla

Anpe Oy toimii Parocin valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen alueella. Puhallusurakointi aloitettiin Anpessa jo vuonna 1978, ja yritys on käyttänyt Paroc puhallusvillaa alusta lähtien. Jatkuvasti lisääntyvät vinot yläpohjat, ja kotelorakenteet vaativat ammattitaitoiset puhallusvillan asentajat ja tarkan laadunvalvonnan.

Paroc puhallusvilla on Suomen käytetyin puhalluseriste. Puhallusvillalla voidaan eristää kaikki väli-, ylä- ja alapohjat kustannustehokkaasti sekä vaivattomasti.  Se soveltuu asennettavaksi myös vanhojen eristysratkaisujen päälle. Eriste valmistetaan kivestä, joten puhalluskivivilla on täysin palamaton eikä homehdu, eli mitään palon- ja lahonsuoja-aineita ei tarvita. Puhallusvilla ei myöskään kerää ilmasta lämmöneristyskykyä heikentävää ja painumista aiheuttavaa kosteutta.

Paroc puhallusvilla on ympäristöystävällinen valinta

Villan asentaminen puhallusmenetelmällä on helppoa ja vaivatonta ahtaissakin tiloissa. Kun ammattilainen hoitaa puhallusvillan asentamisen oikein, eristyskykyä heikentäviä reikiä ei synny, eikä eristettä tarvitse korjailla ja lisätä uudestaan. Puhallusvilla on kierrätettävä ja turvallisesti loppusijoitettava eriste, ja siksi ympäristöystävällinen valinta.

Jos yläpohjassa tehdään esimerkiksi ilmanvaihtoremonttia niin suurtehoimuroinnin avulla puhallusvillat voidaan imeä pois helposti ja nopeasti. Poistamisen jälkeen puhallusvillaa voidaan käyttää toisessa kohteessa tai loppusijoittaa, sillä siinä ei ole lainkaan haitallisia kemikaaleja. Nämä ominaisuudet tekevät puhalluskivivillasta parhaan mahdollisen puhallusvillan.

Oikein tehty puhallusvillaeristys maksaa itsensä takaisin lämmityskulujen säästönä. Suurin osa lämmityksestä karkaa ulos katon kautta, siksi yläpohjan laadukas eristäminen on äärimmäisen tärkeää. Lämmöneristyksen lisäksi puhallusvillalla voidaan parantaa myös äänieristävyyttä, ja näin ollen lisätä asumismukavuutta.

Puhallusvillaurakointia ammattitaidolla

Puhallusvillaurakoinnin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tarvitaan vain tikkaat tai telineet, jotta asentaja pääsee eristettävään tilaan käsiksi. Ammattitaitoisilla asentajillamme on käytössä akkukäyttöiset otsalamput, ja puhalluskoneet käyvät omalla dieselmoottorilla. Kapasiteetti päivässä jopa 250 m3 per yksikkö riippuen kohteesta.

Me Anpella vastaamme aina tekemästämme työstä ja lupaamme tehdä työmme kaikkien hyvien rakennusperiaatteiden mukaisesti. Tulemme aina tarvittaessa antamaan näkemyksemme tarvittavasta puhallusvillaeristyksestä tai lisäeristystarpeesta maksutta. Tutustu myös Knauf puhalluslasivillaan ja Termex puhallusselluvillaan

Pyydä tarjous puhallusvillaurakoinnista.

Tarjoamme kätevän rahoitusratkaisun - tutustu!
Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme Paroc puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Jukka Nikander Aluepäällikkö Puh: 0102 866 340 GSM: 0440 615 804 jukka.nikander@anpe.fi
Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Marko Hietanen Yksikönpäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 040 707 0117 marko.hietanen@anpe.fi
Hannu Pesola Toimitusjohtaja Puh: 0102 866 340 GSM: 0400 727 049 hannu.pesola@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS