Puhdistetusta kierrätyslasista valmistettua vaahtolasimursketta käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Olemme puhaltaneet vaahtolasia jo vuodesta 2011 ja meillä on siitä alan paras kokemus.

Ota yhteyttä!

Vaahtolasipuhallus

Puhdistetusta kierrätyslasista valmistettua vaahtolasimursketta käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Vaahtolasimurske on hyvin kevyttä ja palamatonta materiaalia. Käsittely on helppoa ja tehokasta juuri sen keveytensä ansiosta. Murskeen hyvä kitkakulma ja asettuvuus luovat vankan alusrakenteen työmaalle. Valmistusprosessinsa ansiosta vaahtolasissa ei ole orgaanista ainesta.

Vaahtolasimurskeen etuihin kuuluvat lisäksi hyvät vedenjohtamisominaisuudet ja erinomainen lämmönjohtavuus (kuivana noin 0,1 W/mK) rakenteensa ansiosta. Vaahtolasimurskeen raekoko vaihtelee 0-60mm:n välillä käyttötarkoituksen mukaan.

Tuomme vaahtolasin omalla kuljetuskalustollamme mukanamme. Tuotetta ei tarvitse läjittää ja se pysyy varmasti kuivana ja puhtaana koko toimitusketjun ajan. Olemme puhaltaneet vaahtolasia jo vuodesta 2011 ja meillä on siitä alan paras kokemus.

Vaahtolasin puhallusta Anpe OyVaahtolasipuhallus Anpelta!

Foamit toimii monenlaisessa käytössä

Foamitia käytetään välipohjatöissä täytemateriaalina. Se on kevyttä ja siksi helposti käsiteltävää. Täytön päällä pystyy heti liikkumaan rakeisen murtopintaisen muodon ansiosta ja heti tiivistyksen jälkeen laatan valu on helppoa ja vaivatonta. Lattiatäytöissä- ja kallistuksissa Foamitia käytetään tasaustäyttönä ja myös kallistuksen muotoilu onnistuu mainiosti Foamitin raemuodon ansiosta. Myös pienempiä raekokoja on saatavilla ohuita täyttöjä varten.

Vanhojen saneerauskohteiden valipohjan täyte on usein orgaanisisia materilaaleja sisältävä, ja se voidaan korvata Foamitilla. Huomioitavaa on, että täytön sisään jääviä metalliosia ei tarvitse erikseen suojata, koska Foamit on palamaton eikä sisällä mitään korrosoiviatai orgaanisia aineosia.

Olemme puhaltaneet vaahtolasia jo vuodesta 2011 ja meillä on siitä alan paras kokemus. Pyydä tarjous

Teemme vaahtolasipuhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Matti Papunen Työnjohtaja Puh: 044 061 5809 matti.papunen@anpe.fi
Sami Salminen Työnjohtaja Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 050 301 2973 sami.salminen@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS