Olemme puhaltaneet vaahtolasia jo vuodesta 2011 ja meillä on siitä näin ollen alan vahvin kokemus. Puhdistetusta kierrätyslasista valmistettua vaahtolasimursketta käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla.

Ota yhteyttä!

Vaahtolasipuhallus

Me olemme puhaltaneet Foamit vaahtolasia menestyksekkäästi jo vuodesta 2011.  Meillä onkin vaahtolasin puhalluksesta alan vahvin kokemus, joka perustuu juuri pitkän kokemuksemme ansiosta lukuisiin toteutettuihin vaahtolasiurakoihin hyvin erityyppisissä työkohteissa. Tuomme omalla kuljetuskalustollamme vaahtolasin kohteeseen, eikä sitä tarvitse läjittää. Vaahtolasi pysyy varmuudella kuivana sekä puhtaana koko toimitusketjun ajan. Vaahtolasin suurtehopuhaltaminen ei vaikuta muihin rakennustöihin, ja sen puhaltaminen säästää aikaa sekä vaivaa. Foamit vaahtolasi tiivistyy ja menee kasaan suurtehopuhallettaessa. Yksi vaahtolasin merkittävistä eduista on, että se kestää erinomaisesti esimerkiksi päällä kävelyn. Tämän vuoksi työmaalla ei tarvitse käyttää lainkaan aikaa ja vaivaa  kulkusiltojen ja tukirakenteiden rakentamiseen vaahtolasin käyttöä varten. Tämänkin vuoksi saavutetaan ajansäästöä sekä nopeutetaan urakkaa merkittävissä määrin.

Foamit vaahtolasin puhalluksen käyttökohteita

Vaahtolasi on mitä mainioin valinta monenlaisiin erityyppisiin rakenteisiin eri tyyppisissä urakkakohteissa. Lämmöneristeenä ja kevennysaineksena sitä käytetään menestyksekkäästi esimerkiksi talonrakennuskohteissa. Soveltuvuus on erittäin hyvä perustuksissa ja rakennuksen sisäpuolisissa täytöissä ylä- ja välipohjissa, katto- ja piharakenteissa sekä taustatäytöissä ja routasuojauksessa.

Lattiatäytöissä- ja kallistuksissa lasivaahtoa käytetään tasaustäyttönä ja myös kallistuksen muotoilu onnistuu mainiosti Foamitin vaahtolasin raemuodon ansiosta. Myös pienempiä raekokoja on saatavilla ohuita täyttöjä varten. Vanhojen saneerauskohteiden välipohjan täyte on usein orgaanisia materiaaleja sisältävä. Se voidaan suurtehoimuroida pois ja korvata sen jälkeen Foamit vaahtolasilla, joka on kätevä suurtehopuhaltaa vanhojen eristeiden tilalle.

Maanrakennuksen osalta Foamit toimii kustannustehokkaasti keventävänä materiaalina. Juuri kevennysmateriaalina vaahtolasi on käytännöllinen ratkaisu. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi monen tyyppisissä rakennuskohteissa joita voivat olla:

  • Tiet
  • Kadut
  • Putkilinjat
  • Siltapenkareet
  • Urheilukentät
  • Tukimuurien taustatyöt
  • Piharakenteet

Vaahtolasipuhallus Anpe Oy

Vaahtolasin valmistuksesta ja ominaisuuksista

Vaahtolasi on kotimainen tuote joka valmistetaan Forssassa. Keräyslasi toimii vaahtolasin eli lasivaahdon raaka-aineena, josta on puhdistettu teollisessa prosessissa metallli ja muut epäpuhtaudet. Valmiina tuotteena vaahtolasi sisältää noin 8 tilavuusprosenttia lasia ja 92 % ilmaa. Foamit Vaahtolasi on palamaton eikä sisällä mitään korrosoivia orgaanisia aineosia. Vaahtolasi tunnetaan joissakin yhteyksissä myös nimellä lasivaahto vaikka se ei olekaan niin yleinen termi tästä materiaalista puhuttaessa.

Foamit vaahtolasi painaa vain viidesosan vastaavan maa- ja kiviainesmäärään verrattuna, mikä tekee siitä markkinoiden kevyimmän kevennys- ja eristemateriaalin. Vaahtolasimurskeella on myös hyvä kitkakulma ja se luo vankan alusrakenteen työmaalle.

Vaahtolasin hyvä kasautuvuus helpottaa sen käsittelyä kuljetuksissa, työmaalla sekä varastoinnissa. Vaahtoasi ei leviä kohteeseen tuotaessa ympäristöön. Se kasautuu ilman erillisiä tukirakenteita. Hiekkaan verrattuna vaahtolasi eristää lämpöä jopa neljä kertaa paremmin. Se sopii erilaisiin lämpö- ja routaeristyksiin. Sillä on myös erinomainen lämmönjohtavuus (kuivana noin 0,1 W/mk) rakenteensa ansiosta.

Foamit vaahtolasin hiilijalanjälki on luokassaan markkinoiden alhaisin (0,31 kg CO2/kg). Se on ympäristöystävällinen ja turvallinen valinta. Se on valmistettu 99-prosenttisesti kierrätyslasista joka on puhdistettu ja tarkkaan seulottu sopivaksi tuotantoon. Vaahtolasi on myös täysin uusiokäytettävä tuote joka voidaan helposti kerätä kohteesta talteen jälleen uudelleen kierrätettäväksi.

 

Vaahtolasin puhallusta jo vuodesta 2011 - parhaalla kokemuksella ja huippukalustolla! Pyydä tarjous

Teemme vaahtolasipuhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS