Olemme koonneet tänne lisäeristämisen hintaesimerkkejä puhallusvillatöistä. Lisäeristäminen kasvattaa kiinteistösi arvoa monien muiden etujen lisäksi. Pyydä siis tarjous meiltä jo tänään!

Ota yhteyttä!

Puhallusvillan hinta asennettuna

Puhallusvillalla eristämisessä, kuten eristämisessä yleensäkin yksi merkittävimmistä asioista asiakkaan kannalta on puhallusvillalla eristämisen hinta. Kaikkien kohteiden tarpeet ovat toki hieman erilaisia, jo pelkästään eristettävän kohteen koonkin puolesta, mutta ei huolta – meillä on erittäin pitkä kokemus kaikenlaisista mahdollisista puhallusvillaurakoista! Olemmekin koonneet tälle sivulle muutamia esimerkkejä siitä, mitä lisäeristäminen on kustantanut joissakin toteuttamissamme kohteissa. Näin Sinun on helpompi hahmottaa suuntaa antavasti eristämisen hintaa oman projektisi kohdalla. Selkeyden vuoksi ensimmäiset esimerkkien kohteet koskevat nimenomaan puhallusvillan hintaa asennettuna vanhojen eristeiden päälle. Kyseessä on ollut siis kohteet joissa eristeiden kokonaisvaltaiselle vaihdolle ei ole ollut asiantuntijamme mukaan tarvetta. Toiset esimerkit sisältävät myös vanhojen eristeiden poiston suurtehoimuroinnilla ennen uuden puhallusvillan asentamista. Näissä kohteissa on ollut asiantuntijamme mukaan selkeästi tarve myös poistaa vanhat eristeet kokonaan ennen uusien eristeiden asentamista.

Annamme tietenkin jokaiselle tarjousta pyytävälle yksilöidyn selkeän tarjouksen, joka perustuu asiantuntevaan arvioon työkohteesta. Alkuarvio on tärkeä tehdä aina, jotta pystymme varmasti toteuttamaan työt parhaalla tavalla juuri Sinun kiinteistöllesi. On hyvä muistaa, että puhallusvillalla lisäeristäminen kartuttaa rakennuksen omistajalle lukuisia rahanarvoisia etuja. Se tuo muun muassa arvokasta säästöä energiakustannuksissa, parantaa paloturvallisuutta, kohottaa asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa näin kiinteistösi arvoa. Edellä mainituista syistä lisäeristämistä ei ole koskaan järkevää nähdä vain kulueränä. Se on rakennuksen omistajalle todellisuudessa palkitseva ja kustannustehokas sijoitus, joka tuo iloa ja turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Meillä hoidetaan kaikki puhallusvillaurakat pienistä suuriin kohteisiin aina antaumuksella ja ammattitaidolla. Lähetämme kaikille asiakkaillemme myös tyytyväisyyskyselyn jokaisen työmme toteutuksen jälkeen. Mielipiteesi on meille tärkeä ja haluamme onnistua mahdollisimman hyvin jokaisessa urakassa. Ole siis yhteydessä meihin, jotta saat kohteellesi parhaan eristysratkaisun!

Esimerkki 1. Lisäeristys Paroc puhallusvillalla

  • 120 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 1 420 €. Sis. alv 24%.
  • 240 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 2 310 €. Sis. alv 24%.

Anpelta puhallusvillaurakat huippulaadullaPuhallusvilla Anpelta ammattitaidollaPuhallusvillan puhallukset Anpelta


Esimerkki 2. Sahanpurujen imurointi + uuden Paroc puhalluskivivillan asennus

  • 100 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhallusvillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 3 970 €. Sis. alv 24%.
  • 200 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhalluskivivillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 6 680 €. Sis. alv 24%.

Hinnat sisältävät kaikki kulut ja työn osuudesta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys. Esimerkkikohde on normaali harjakattoinen omakotititalo, jonka ullakolla on vähintään 700 mm vapaa työskentelytila. Kohde sijaitsee Etelä-Suomessa.

Voit laskea suuntaa antavan hinta-arvion puhallusvillalle myös alla olevasta linkistä kätevällä puhallusvillalaskurilla. (Kohteen sijainti voi vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin).

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS