Tältä sivulta löydät lisäeristämisen hintaesimerkkejä puhallusvillatöistä. Lisäeristäminen kasvattaa kiinteistösi arvoa monien muiden etujen lisäksi. Pyydä siis tarjous meiltä jo tänään!

Ota yhteyttä!

Puhallusvillan hinta asennettuna

Puhallusvillalla eristämisessä, kuten eristämisessä yleensäkin yksi merkittävimmistä asioista asiakkaan kannalta on puhallusvillalla eristämisen hinta. Olemmekin koonneet tälle sivulle muutamia esimerkkejä siitä mitä lisäeristäminen on kustantanut joissakin toteutetuissa kohteissa. Näin Sinun on helpompi hahmottaa suuntaa antavasti oman projektisi eristämisen kustannuksia. Ensimmäiset esimerkkien kohteet koskevat nimenomaan puhallusvillan hintaa asennettuna vanhojen eristeiden päälle. Kyseessä on ollut siis kohteet joissa eristeiden kokonaisvaltaiselle vaihdolle ei ole ollut asiantuntijamme mukaan tarvetta. Toiset esimerkit sisältävät myös vanhojen eristeiden poiston suurtehoimuroinnilla ennen uuden puhallusvillan asentamista. Näissä kohteissa on ollut asiantuntijamme mukaan selkeästi tarve myös poistaa vanhat eristeet.

Annamme tietenkin jokaiselle tarjousta pyytävälle yksilöidyn selkeän tarjouksen, joka perustuu asiantuntevaan arvioon työkohteesta. Alkuarvio on tärkeä tehdä aina, jotta pystymme varmasti toteuttamaan työt parhaalla tavalla juuri Sinun kiinteistöllesi. On hyvä muistaa, että lisäeristäminen kartuttaa rakennuksen omistajalle lukuisia etuja. Se tuo muun muassa arvokasta säästöä energiakustannuksissa, parantaa paloturvallisuutta, kohottaa asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa näin kiinteistösi arvoa. Näin ollen lisäeristämistä ei kannata nähdä vain kulueränä. Se on enemmänkin kustannustehokas sijoitus joka tuo iloa ja turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Meillä hoidetaan kaikki puhallusvillaurakat pienistä suuriin kohteisiin aina antaumuksella ja ammattitaidolla. Lähetämme kaikille asiakkaillemme myös tyytyväisyyskyselyn jokaisen työmme toteutuksen jälkeen. Mielipiteesi on meille tärkeä ja haluamme onnistua mahdollisimman hyvin jokaisessa urakassa. Ole siis yhteydessä meihin, jotta saat kohteellesi parhaan eristysratkaisun!

Esimerkki 1. Lisäeristys Paroc puhallusvillalla

  • 120 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 1 420 €. Sis. alv 24%.
  • 240 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 2 310 €. Sis. alv 24%.

Puhallusvillaa Anpe Oy


Esimerkki 2. Sahanpurujen imurointi + uuden Paroc puhalluskivivillan asennus

  • 100 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhallusvillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 3 970 €. Sis. alv 24%.
  • 200 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhalluskivivillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 6 680 €. Sis. alv 24%.

Hinnat sisältävät kaikki kulut ja työn osuudesta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys. Esimerkkikohde on normaali harjakattoinen omakotititalo, jonka ullakolla on vähintään 700 mm vapaa työskentelytila. Kohde sijaitsee Etelä-Suomessa.

Voit laskea suuntaa antavan hinta-arvion puhallusvillalle myös alla olevasta linkistä kätevällä laskurillamme. (Kohteen sijainti voi vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin).

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Niklas Dahl Aluepäällikkö Puh: 044 061 5800 niklas.dahl@anpe.fi
Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS