Olemme koonneet tänne lisäeristämisen hintaesimerkkejä puhallusvillatöistä. Puhallusvilla kasvattaa kiinteistösi arvoa monien muiden etujen lisäksi. Pyydä siis tarjous meiltä jo tänään!

Ota yhteyttä!

Puhallusvillan hinta asennettuna

Mietitkö mitä puhallusvilla maksaa asennettuna juuri Sinun kohteeseesi? Täältä löydät hintatietoa aiheesta! Eristettävät kohteet ovat luonnollisesti kaikki erilaisia ja puhallusvillan asentaminen on jokaiseen rakennukseen omanlaisensa projekti. Me olemme olleet alalla vuosikymmeniä, joten voit luottaa, että meiltä tilattaessa puhallusvillan asennus toteutetaan kustannustehokkaasti, ammattitaidolla ja huippukalustolla. Kokemuksemme kattaa siis kaikenlaiset mahdolliset rakennuskohteet pienistä suuriin.

Puhallusvillan hintaan vaikuttavat tekijät

Selkeyden vuoksi olemme näissä muutamissa tyypillisimmissä esimerkeissä jakaneet puhallusvillan hintaesimerkit kahteen pääkategoriaan:

  • Puhallusvillan asentaminen vanhojen eristeiden päälle

Tällaisessa kohteessa ei ole tarvetta vanhojen eristeiden poistamiselle suurtehoimuroinnilla. Toisin sanoen vanhat eristeet ovat vielä hyvässä kunnossa ja käyttökelpoisia uudenkin puhallusvillan kanssa. Uudet puhallusvillat voidaan tällöin puhaltaa suoraan olemassa olevien eristeiden päälle, jolloin saavutetaan entistä tehokkaampi eristystaso. Uudet puhallusvillat säästävät muun muassa lämmityskustannuksia kyseisessä kohteessa lukuisten muiden merkittävien etujen lisäksi.

  • Puhallusvillan asentaminen vasta vanhojen eristeiden poistamisen jälkeen

Tämän tyyppisessä kohteessa olemassa olevat eristeet ovat tarpeen poistaa kokonaan suurtehoimuroimalla. Syynä voi olla vaikkapa vanhojen eristeiden heikko laatu tai huonoksi mennyt kunto. Uutta puhallusvillaa ei koskaan tule puhaltaa vanhojen eristeiden päälle, mikäli ne ovat huonokuntoiset. Tästä olisi rakennukselle enemmän haittaa kuin hyötyä, koska tilanteesta koituisi vain turhia ongelmia ajan saatossa. Tällaisessa tilanteessa kokonaan uudet puhallusvillat takaavat hyvän erityksen ja säästät jatkossa erimerkiksi lämmityskustannuksissa.

Seuraavaksi herää tietysti tarkempi kysymys siitä, että millä perusteella näiden kahden edellä mainitun väliltä sitten valitaan? Vastauksemme on: Veloituksetta suoritettava yläpohjan kuntokartoitus. Asiantuntijamme tekee siis kohteesta alkukartoituksen, jossa selviää, kumpaan edellä mainittuun kategoriaan Sinun kohteesi kuuluu. Alkuarvio on aina ensiarvoisen tärkeä tehdä, jotta saat puhallusvillan asentamisen jälkeen nauttia huipppulaadulla tehdystä työstä luottavaisin mielin ilman myöhempiä huolia.

Edustamme laajaa valikoimaa luotetuimpia ja laadukkaimpia tuotemerkkejä puhallusvillojen osalta kuten Paroc puhalluskivilla, Hunton puhalluslasivilla, Rockwool kivivilla, Ekocell Selluvilla (Termex Eriste Oy:ltä) sekä Knauf Insulation puhalluslasivilla. Kaikista näistä löydät halutessasi lisätietoa sivuiltamme tuotekohtaisesti.

Esimerkki 1. Lisäeristys Paroc puhallusvillalla

  • 120 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 1 420 €. Sis. alv 24%.
  • 240 m2 omakotitalon lisäeristys puhallusvillalla 200 mm vanhan eristeen päälle. Hinta noin 2 310 €. Sis. alv 24%.

Puhallusvillan puhallukset AnpeltaPuhallusvillat Anpelta ammattitaidollaPuhallusvillaurakat huippulaadulla Anpelta


Esimerkki 2. Sahanpurujen imurointi + uuden Paroc puhalluskivivillan asennus

  • 100 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhallusvillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 3 970 €. Sis. alv 24%.
  • 200 m2 omakotitalo purujen imurointi 300 mm ja uuden puhalluskivivillan asennus 500 mm. Hinta yhteensä noin 6 680 €. Sis. alv 24%.

Hinnat sisältävät kaikki kulut ja työn osuudesta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys. Esimerkkikohde on normaali harjakattoinen omakotititalo, jonka ullakolla on vähintään 700 mm vapaa työskentelytila. Kohde sijaitsee Etelä-Suomessa.

Kysy räätälöity tarjouksemme

Annamme tietenkin jokaiselle tarjousta kysyvälle räätälöidyn selkeän tarjouksen, joka perustuu asiantuntevaan arvioon työkohteesta. On hyvä muistaa, että puhallusvillalla lisäeristäminen kartuttaa rakennuksen omistajalle lukuisia rahanarvoisia etuja. Se tuo muun muassa arvokasta säästöä energiakustannuksissa, parantaa paloturvallisuutta, kohottaa asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa näin kiinteistösi arvoa. Edellä mainituista syistä lisäeristämistä ei ole koskaan järkevää nähdä vain kulueränä. Se on rakennuksen omistajalle todellisuudessa palkitseva ja kustannustehokas sijoitus, joka tuo iloa ja turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Meillä hoidetaan kaikki puhallusvillaurakat pienistä suuriin kohteisiin aina antaumuksella ja ammattitaidolla. Lähetämme kaikille asiakkaillemme myös tyytyväisyyskyselyn jokaisen työmme toteutuksen jälkeen. Mielipiteesi on meille tärkeä ja haluamme onnistua mahdollisimman hyvin jokaisessa urakassa.

Mietityttääkö vielä jokin liittyen puhallusvillalla eristämiseen omassa kiinteistössäsi? Olipa mieltäsi askarruttava asia mikä tahansa niin olethan yhteydessä meihin ja autamme Sinua mielellämme. Olemme toimineet rakennusalalla jo vuodesta 1976, joten meillä on varmasti tietoa ja kokemusta kaikenlaisista kohteista vuosien varrelta. Panostamme myös jatkuvasti laadukkaaseen kalustoon, jotta pysymme aina alamme aallonharjalla, olipa kyseessä sitten puhallusvillaurakointi tai mikä tahansa muista palveluistamme. Yhteyden saat meihin hyvin helposti ja nopeasti Chat botin kautta, puhelimitse, sekä tarjouspyyntölomakkeella. Voit laskea suuntaa antavan hinta-arvion puhallusvillalle myös alla olevasta linkistä kätevällä puhallusvillalaskurilla. (Kohteen sijainti voi vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin). Mikäli tarvitset pidempää maksuaikaa projektiisi voit hakea helposti myös rahoituksen tästä linkistä: Anpe Rahoitus.

Ole siis yhteydessä meihin, jotta saat kohteellesi parhaan eristysratkaisun!

Tiesitkö, että puhallusvillalaskurilla voit laskea hinta-arvion projektillesi? Siirry laskuriin

Suoritamme puhallusvillaurakoita Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS