Rockwool® kivivillalla eristäminen on kannattava ratkaisu monenlaisiin eristytarpeisiin. Anpe hoitaa kivivllapuhallukset huolelliseti, ympäristöystävällisesti ja aina vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä!

ROCKWOOL® kivivilla

ROCKWOOL® kivivillaeristyksen valmistukseen käytetään yhtä runsaimmista resursseista luonnosta, nimittäin vulkaanista kiveä. ROCKWOOL puhalluskivivilla valmistetaan kivivillasta joka hylkii vettä ja kosteutta. Se on erittäin tasalaatuista, koska se valmistetaan niin sanotusta linjamateriaalista. Merkittävimpien kivivillan ominaisuuksien löytymisestä on kulunut jo yli 100 vuotta. Kun tutkijat olivat huomanneet vulkaanisten materiaalin erinomaiset eristys- ja palosuojausominaisuudet, aloitettiin tuotantoprosessia työstämään sen jäljentämiseksi kaupalliseen käyttöön.

Anpella on erittäin pitkä kokemus puhallusvillojen asentamisesta, joten voit luottaa ammattitaitoomme kaikissa meiltä tilatuissa projekteissa. Vaativatkaan kohteet eivät tuota meille ongelmia, koska käytössämme on oma huippukalusto sekä asiantunteva henkilökuntamme, joka tuntee kaikki työvaiheet kattavasti.

ROCKWOOL puhalluskivivillan merkittävimpiä ominaisuuksia

ROCKWOOL puhalluskivillaa on myös erittäin miellyttävää työstää ja sillä saadaan aina laadukas lopputulos. ROCKWOOL puhalluskivivillaa käytettäessa on tärkeää varmistaa, ettei mihinkään rakenteisiin jää kylmäsiltoja. Hyvin vaativissakin kohteissa puhalluskivivilla muodostaa erittäin tiiviin lämmöneristyksen, koska se tunkeutuu joka paikkaan hyvin. Hyvät palo- ja kosteusominaisuudet ovat kivivillan vahvuuksia. Lisäksi se omaa hyvät akustiikka-  ja äänieristysominaisuudet. Yhdessä koneellisen levitystekniikan kanssa toteutettuna lopputulos saavutetaan nopeasti ja silti laadusta tinkimättä. Tällöin saadaan myös vahva lämmöneristys haluttuun kohteeseen. Rakenteista tulee myös pitkäikäiset, joten puhalluskivivilla on myös kustannustehokas eristämistapa pitkälläkin tähtäimellä.

Katon eristäminen tärkeässä asemassa

Kiinteistön omistajalle sekä vuokralaiselle voi yllättävänkin kalliiksi aiheutua huonosti eristetty- tai kokonaan eristämätön katto. Katto on pinta-alalaltaan varsin suuri osa rakennuksia ja sen läpi tapahtuvan lämpöhävikin osuus on todella suuri. Noin neljännes kaikesta lämpöhävikistä tapahtuu juuri katon kautta. Erityisesti harjakatot ovat nykyään suosituimpia rakennusmenetelmiä. Energiatehokkuuden kannalta on siis hyvin merkittävää, että katto on eristetty parhailla menetelmillä. Hyvä eristys vähentää rakennuksien käytön kustannuksia selkeästi. Hyvä eristys myös auttaa ylläpitämään oikeanlaista lämpötilaa sekä optimaalista sisäilmastoa. ROCKWOOL kivivillalla eristäminen parantaa käyttömukavuutta. Anpelta löytyy alan huippuosaaminen, joten kauttamme saat varmasti asiantuntevan näkemyksen sekä toteutuksen kivivillalla eristämisestä haluamaasi rakennukseen, oli se sitten vanhempi saneerauskohde tai aivan uusi rakennus.

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää! Autamme sinua kohteesi parhaassa mahdollisessa eristämisessä aina ensimmäisistä vaiheista alkaen, joten lopputulos tulee olemaan varmuudella oikeanlainen.

Pyydä tarjous puhalluskivivillasta! Pyydä tarjous!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS