Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli etsit rakennusalan töitä niin olet oikeassa paikassa. Lue lisää työpaikoistamme alta!

Ota yhteyttä!

TYÖPAIKAT

HAE MEILLE SUURTEHOPUHALLUS- JA SUURTEHOIMUROINNIN TÖIHIN

Etsimme jatkuvasti uusia rakennusalan työntekijöitä suurtehoimurointi- ja suurtehopuhallus töihin vakinaiseen työsuhteeseen. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä vaan koulutamme sinut tarvittaessa ammattilaiseksi työn ohella. C- ajokortti on välttämätön ja E -ajokortti on plussaa. Työ on pääasiassa työparin kanssa tapahtuvaa, joten omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot. Vähintään kohtalainen englanninkielen taito on tärkeää.

Meillä on alalta pitkä kokemus jo vuodesta 1976. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa ja työllistämme tällä hetkellä jo 50 työntekijää. Meillä Anpella panostetaan kestävään kehitykseen ja olemme luotettava ja yhteistyökykyinen rakennusalan ammattilainen kaikissa tarjoamissamme palveluissa. Meiltä hoituvat ongelmitta myös vaikeat kohteet osaavan henkilökuntamme sekä huippukalustomme ansiosta.

Yritysesitteemme:

ANPE YRITYSESITE

Mikäli omaat sinnikkään ja positiivisen asenteen fyysiseen työhön, ja aidon halun hoitaa tehtäväsi huolellisesti, niin tämä voi olla sinun paikkasi.  Älä suotta aikaile! Energinen ja mukava huippuporukkamme odottaa sinua. Klikkaa alla olevaa hakupainiketta ja lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi meille jo tänään!

Oletko SINÄ tuleva Anpen huipputiimiläinen edellä mainittuihin tehtäviin? Hae paikkaa!
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS