Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Poistamme työkohteesta purut, muhat, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi!

Ota yhteyttä!

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Poistamme työkohteesta purut, muhat, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi!

Kun halutaan vähentää rakenteen palokuormaa tai parantaa lämmöneristävyyttä, rakenteisiin lisätään talotekniikkaa tai vanhat eristeet sisältävät epäpuhtauksia, on vanhojen eristeiden poisto usein ongelma.

Vanhojen eristeiden poistoon ehdottomasti paras menetelmä on suurtehoimurointi. Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön ja jäte saadaan valmiiksi säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan.

Työ tehdään avaimet käteen periaatteella ja Sinun ei tarvitse hankia roskalavoja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun.

Työstä on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Suurtehoimurimme ovat kapasiteetiltaan markkinoiden tehokkaimpia (ilmamäärä jopa 9000m3/h). Säiliöiden vetoisuus jopa 70m3(puhallusvillaa) ja välisäiliöitä käyttämällä pääsemme jopa satojen kuutioiden päivävauhtiin.

Pyrimme aina löytämään edullisen jatkosijoituspaikan, näin säästätte ympäristöä sekä kustannuksia. Puhtaat eristeet voidaan käyttää uudelleen puhalluseristeenä joko samassa tai toisessa kohteessa. Palavat eristeet joko poltetaan tai kompostoidaan. Ajattele ympäristöä – emme pyri täyttämään kaatopaikkoja, vaan haluamme kierrättää mahdollisimman tehokkaasti.

Imettäviä materiaaleja ovat mm. sahanpurut, kutterinlastut, turve, sammal, puhallusvillat, kevytsora, sora, tiiliskivet, singeli ja kaikki muu mikä mahtuu 152mm letkusta läpi.

Miksi Anpen kalusto on ylivoimainen markkinoilla:

Puhallusvilla, sahanpurut, muha, Lecasora:
Suuret säiliöt. Yhteen kuormaan mahtuu jopa 30-70m3 materiaalia. Ei tarvitse tehdä välityhjennystä ja se säästää selvää rahaa. Autoja on kuusi kappaletta.

Hiekka, sepeli ja savi:
Suuri kantavuus. Autot ovat 4-akselisia ja lisäksi meillä on puoliperävaunuun rakennettu suurtehoimuri. Ei tarvitse tehdä välityhjennystä ja se säästää selvää rahaa. Autoja on kuusi kappaletta.

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Matti Papunen Työnjohtaja Puh: 044 061 5809 matti.papunen@anpe.fi
Teppo Pasio Yksikönpäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 029 193 4410 GSM: 050 301 2973 teppo.pasio@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS