Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Poistamme työkohteesta purut, muhat, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi!

Ota yhteyttä!

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on erittäin kustannustehokas menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Suurtehoimuroinnilla poistamme työkohteesta esimerkiksi purut, muhat, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi! Kun halutaan vähentää rakenteen palokuormaa tai parantaa lämmöneristävyyttä tai vanhat eristeet sisältävät epäpuhtauksia, on vanhojen eristeiden poisto usein ongelma. Vanhojen eristeiden poistoon ehdottomasti tehokkain ja kaikilta osin paras menetelmä on suurtehoimurointi. Työ on meiltä tilattuna nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön ja jäte saadaan valmiiksi säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan. Suurtehoimuroinnin työt tehdään meillä avaimet käteen periaatteella. Sinun ei tarvitse hankia roskalavoja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun noudattaen parhaita alan käytäntöjä. Vuosikymmenien kokemus kaikenlaisista suurethoimurointiurakoista takaa Sinulle kattavan asiantuntemuksemme, joten voit luottaa, että hoidamme työn huippulaadulla.

Miksi tilata suurtehoimurointi meiltä?

Suurtehoimurimme ovat kapasiteetiltaan kiistatta markkinoiden tehokkaimpia (ilmamäärä jopa 9000m3/h). Säiliöiden vetoisuus jopa 70m3 (puhallusvillalla täytettäessä) ja välisäiliöitä käyttämällä pääsemme jopa satojen kuutioiden vauhtiin yhden päivän aikana. Pyrimme aina löytämään edullisen jatkosijoituspaikan, näin säästätte ympäristöä sekä kustannuksia. Puhtaat eristeet voidaan käyttää uudelleen puhalluseristeenä joko samassa tai toisessa kohteessa. Palavat eristeet joko poltetaan tai kompostoidaan. Ajattele ympäristöä – emme pyri täyttämään kaatopaikkoja, vaan haluamme kierrättää mahdollisimman tehokkaasti. Imettäviä materiaaleja ovat mm. sahanpurut, kutterinlastut, turve, sammal, puhallusvillat, kevytsora, sora, tiiliskivet, singeli ja kaikki muu mikä mahtuu 152mm letkusta läpi. Suurtehoimuroinnista on mahdollista saada kotitalousvähennys joka kannattaa luonnollisesti hyödyntää.

Suurtehoimurointi ja imupalvelut Anpelta

Anpen kalusto on ylivoimainen markkinoilla monestakin syystä. Alla muutamia esimerkkejä kalustomme vahvuudesta.

Kun kyseessä on puhallusvilla, sahanpurut, muha tai Lecasora etumme Sinulle ovat esimerkiksi:

  • Suuret säiliöt jolloin yhteen kuormaan mahtuu jopa 30-70m3 materiaalia
  • Välityhjennyksiä ei tarvitse tehdä
  • Säästät selvää rahaa
  • Käytössämme on kuusi (6) laadukasta autoa

Kun kyseessä on hiekka, sepeli tai savi etumme Sinulle ovat muun muassa:

  • Suuri kantavuus
  • Autot ovat 4 -akselisia ja meillä on puoliperävaunuun rakennettu suurtehoimuri
  • Välityhjennyksille ei ole tarvetta
  • Kalustomme säästää kustannuksia merkittävästi
  • Käytössämme on kuusi (6) laadukasta autoa

Meillä on suurtehoimuroinnista niin kuin kaikista muistakin palveluistamme vuosikymmenien kokemus. Tunnemme tämän vuoksi myös hyvin tarkasti kaikki mahdolliset haasteet erityyppisissä rakennuskohteissa. Näin ollen tilatessasi työn meiltä voit olla varma, että urakka hoidetaan kaikilta osa-alueiltaan vankalla asiantuntemuksella, parhailla menetelmillä ja huippukalustolla sekä tietysti osaavien työntekijöiden toimesta. Olipa kohteesi siis kuinka haastava tahansa, niin kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja pyytää tarjous! Olemme täällä Sinua varten!

Suurtehoimurointi - tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla! Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS