Meiltä saat kattosingelien imuroinnit ja puhallukset tehokkaasti parhailla mahdollisilla laitteilla. Saamme työstettyä päivässä suuret määrät singeliä. Mittavan kapasiteettimme ansiosta voitte olla varmoja että työt tulee tehtyä sovitussa aikataulussa ja ammattitaidolla!

Ota yhteyttä!

Kattosingelin suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus

Miksi tilata singelin suurtehoimurointi js suurtehopuhallus meiltä? Suoritamme kattosingelien suurtehoimuroinnit sekä suurtehopuhallukset tehokkaasti parhailla mahdollisilla laitteilla. Saamme imuroitua päivässä suuren määrät singeliä. Runsaan kapasiteettimme ansiosta voitte olla varmoja, että työt tulee tehtyä sovitussa aikataulussa ja kaikin tavoin parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokkailla laitteillamme ei ole rajoituksia suurtehopuhalluksen tai suurtehoimuroinnin korkeuden/-matkan suhteen, joten vaikeatkin kohteet onnistuvat meiltä ongelmitta. Tarvittaessa saat meiltä singelin suursäkeissä myös suoraan työmaille. Olipa kohteesi siis millainen hyvänsä niin me hoidamme työt tehokkaasti sekä luotettavasti. Saat aina ammattitaitoisen lopputuloksen kohteellesi.

Singelin käyttötapoja ja perusominaisuuksia

Kotimainen singeli on ekologinen kiviaines joka on valmistettu seulomismenetelmällä. Hiekasta valitaan seulomalla pyöreää kiviainesta ja lopputuloksena on hyvän näköinen suojakerros monenlaisiin rakennuskohteisiin. Singeliä voidaan käyttää esimerkiksi kerrostalojen katoilla huopakaton suojana, pintakerroksena sokkelien reunustoilla sekä maanrakennuskohteissa päällysteenä. Singelillä on hyvä kantokyky joten sen päällä voi myös liikkua tarvittaessa.  Edellä mainittujen lisäksi kierrätettävyys on yksi singelin lukuisista vahvuuksista. Uusiokäytössä se toimii muun muassa viherrakentamisessa jossa sitä käytetään usein myös koristeena. Singeli on materiaalina hyvin vettä läpäisevää ja toimii täten mainiosti rakennusten alapohjien kapillaarikattokerroksissa sekä salaojissa. Sitä voidaan käyttää samoissa rakennuskohteissa yhä uudelleen, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen tuotteen. Paloturvallisuuden kannalta singeli on hyvä ratkaisu lukuisissa kohteissa. Singeli on palamatonta ja siksi parantaa paloturvallisuutta esimerkiksi huopakaton päällysteenä. Kesäkuukausien osalta singeli tuo viileyttä rakennuksiin, koska se heijastaa valoa, imee itseensä lämpöä sekä sitoo kosteutta.

 

Pyydä tarjous kattosingelin suurtehoimuroinnista tai suurtehopuhalluksesta Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS