Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Fiksu säästää lompakkoaan ja samalla ympäristöä

Viime vuosien aikana erityisen vahvasti tapetilla on ollut luonnon ja ympäristön vaaliminen.

Asiahan on mitä parhain ja useimmat suomalaiset ovat luontoihmisiä. Mökille on päästävä ja meillä monilla pää lepää parhaiten metsässä. Hiihtoladullakin näyttää olevan kovin hauskaa vaikka välillä vähän nahistellaan hiihtorauhasta, otsalampuista ja muista asiaan kuuluvista (tai kuulumattomista) aiheista.

Yritykset ovat myös heränneet luonnon tärkeyteen. Osalle syyt voivat olla lainsäädännöllisiä ja toisaalta moni haluaa tehdä ympäristön hyväksi jotakin ihan oikeasti. Luonnon säästämisestä on tullut myös kova mainosvaltti. Se on jo vähintäänkin yhtä trendikästä kuin olla ”proaktiivinen, ketterä, next levelillä” (-ja mitä näitä nyt on) kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Ympäristöasioissa on tosin se ero edellä mainittuihin paljon viljeltyihin sanoihin, että se koskettaa lopulta meitä kaikkia toimialasta tai tittelistä huolimatta.

Luontoystävällisyys mainonnassa

Luonnon vaaliminen huomioidaan nyt laajalti, ja siitä kerrotaan myös hyvin selkeästi. Välillä se toimii jopa mainoksen pääsanomana. Kaikkihan ovat myös törmänneet leipäpusseissa, leikkeleissä ja monissa muissa elintarvikkeissa mainintaan ”Vähensimme muovia…” tai lasipulloissa tekstiin ”Nyt pullossamme on vähemmän lasia!” ja niin edelleen. Muovipussejaan eivät kaupat enää jakele ilmaiseksi. Kestokasseista kauppias saa mukavasti hyvällä syyllä lisämyyntiä ja luonto kiittää.

Anpe on ympäristöystävällinen kierrättäjä

Anpe ja ympäristöasiat

Nyt on siis mitä mainioin hetki nostaa esille Anpen palveluissa ympäristöön liittyviä pointteja. Esimerkiksi Puhalluskivivilla on kotimainen, luotettava ja paloturvallinen yläpohjan eristysratkaisu. Puhalluskivivilla ei sisällä palonesto- tai muita kemikaaleja. Se valmistetaan kivivillatuotannossa syntyviä leikkauskaistoja hyödyntämällä. Kyseessä on siis aito uusiotuote. Uusiokäyttö toteutuu myös myöhemmin mikäli rakennus joskus puretaan. Silloin puhalluskivivilla voidaan käyttää jälleen kerran uudelleen tai loppusijoittaa. Kaiken kaikkiaan kierrätettävyys säästää siis puhtaasti ympäristöä, ja se on meistä hieno ja mainitsemisen arvoinen asia. Miten eristysasiat ja tässä tapauksessa puhalluskivivilla sitten liittyy tämän blogin otsikkoon ”Fiksu säästää lompakkoaan…?” Lompakon sisällön säästäminenhän kiinnostaa useimpia vähintään yhtä paljon kuin luonnon säästäminen. Vastaus on melko yksinkertainen: Anpe tekee puhallusvillaeristykset aina huolellisesti, ja siksi puhallusvilla maksaa itsensä nopeasti takaisin säästöinä lämmityskustannuksissa. Kiinteistön tai asunnon mahdollisessa myyntitilanteessa energiasäästö on vahvuus myös tulevaisuudessa – luonnollisesti!

-Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS