Imupurkumenetelmässä purettavaan tilaan asennetaan murskaimet, jotka ovat kytkettyina suurtehoimuriin. Tällöin imujäte kulkee pölyttömästi letkua pitkin suoraan imurin säiliöön eikä sotkua tule rappukäytäviin ja sisäänkäynteihin. Samalla suurtehoimuri alipaineistaa työskentelytilan. Murskaimella voidaan käsitellä kaakelit, tasoiteet ja betonilattian palaset.

Ota yhteyttä!

Kylpyhuoneiden imupurku

Kylpyhuoneremontin yksi merkittävistä työvaiheista on syntyvän rakennusjätteen poistaminen halutusta kohteesta mahdollisimman nopeasti, pölyttömästi ja tehokkaasti. Tällöin suurtehoimuroinnista on merkittävä apu onnistuneen rakennusurakan saavuttamiseksi. Voidaankin liioittelematta sanoa, että suurtehoimurointi on ehdottomasti tehokkain menetelmä, kun kyseessä on rakennusjätteen poistaminen. Kyseessä on myös kustannustehokkuus, sillä suurtehoimurointi säästää paljon myös aikaa ja näin ollen kokonaiskustannuksia.

Mistä imupurkumenetelmässä on sitten oikeastaan kysymys? Käytännössä purettavaan tilaan asennetaan murskaimet, jotka ovat kytkettyinä suurtehoimuriin. Tällöin imujäte kulkee pölyttömästi letkua pitkin suoraan suurtehoimurin säiliöön eikä sotkua tule rappukäytäviin ja sisäänkäynteihin. Samalla suurtehoimurointi alipaineistaa työskentelytilan, josta on useita merkittäviä hyötyjä rakennusprojektin aikana. Murskaimella voidaan käsitellä kaakelit, tasoiteet ja betonilattian palaset. Eli hyvin kätevää ja tehokasta oikein toteutettuna!

Meillä on tästä kuten kaikista muistakin tarjoamistamme menetelmistä pitkä kokemus. Hoidamme siis työt aina ammattitaidolla olipa kohde sitten millainen tahansa.

Kysy toki lisää tai pyydä tarjous, jotta saadaan Sinunkin kohteesi kuntoon!

Pyydä tarjous kylpyhuoneen imupurusta Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS