Suurtehoimurilla voimme poistaa maata sokkelin ympäriltä, jolloin pihoja rikkomatta saadaan salaojat kunnostettua, perusmuurin vesieristys korjattua ja usein täyttö tehdään kapillaarikatkolecasoralla. Tällöin saadaan perusmuurin kosteusrasitusta vähennettyä ja lämpöeristys paranee.

Ota yhteyttä!

Sokkelin ulkopuoliset saneeraukset

Suurtehoimurilla voimme poistaa maata sokkelin ympäriltä. Tällä tavoin saadaan pihoja rikkomatta salaojat kunnostettua ja perusmuurin vesieristys korjattua. Näin saadaan perusmuurin kosteusrasitusta vähennettyä ja lämpöeristys paranee selkeästi, koska toimenpide tasaa sisätilan lämpöä. Sokkelin ulkopuolisella eristyksellä saadaan myös säästettyä tilaa. Varsinainen täyttö tehdään usein kapillaarikatkolecasoralla. Leca®-kapillaarikatkosoralla on useita hyviä ominaisuuksia kuten saumattomuus, vankka lämmöneristys, helppo puhallettavuus sekä paloturvallisuus. Se on lisäksi vaivaton asentaa tarvittaessa myös jälkiasennuksena. Sokkelin saneeraaminen ulkopuolelta on rakennuksen kannalta erittäin tärkeä toimenpide joka tulee hoitaa erityistä huolellisuutta noudattaen. Näin toimenpiteestä on hyötyä ja iloa pitkään ja myös rakennuksen arvo kasvaa.

Hoidamme sokkelin saneeraustyöt aina ammattitaitoisesti ja vahvuutemme todella pitkä kokemus, johon sisältyy lukuisiä hyvin erityyppisiä kohteita. Kannattaa siis pyytää tarjous meiltä. Mikäli kaipaat aluksi vain lisätietoa aiheesta niin kerromme toimintavastamme mielellämme. Ole yhteydessä niin saadaan sokkeliasiat kuntoon Sinunkin kohteessaasi!

Pyydä tarjous sokkelin ulkopuolisesta saneerauksesta Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 300 0065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 0400 609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Niklas Dahl Aluepäällikkö Puh: 044 061 5800 niklas.dahl@anpe.fi
Matti Papunen Työnjohtaja Puh: 044 061 5809 matti.papunen@anpe.fi
Sami Salminen Työnjohtaja Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 050 301 2973 sami.salminen@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS