Suurtehoimurilla voimme poistaa maata sokkelin ympäriltä, jolloin pihoja rikkomatta saadaan salaojat kunnostettua, perusmuurin vesieristys korjattua ja usein täyttö tehdään kapillaarikatkolecasoralla. Tällöin saadaan perusmuurin kosteusrasitusta vähennettyä ja lämpöeristys paranee.

Ota yhteyttä!

Sokkelin ulkopuoliset saneeraukset

Laadukkailla suurtehoimureillamme saamme poistettua maata sokkelin ympäriltä tehokkaasti ja huolellisesti. Suurtehoimurointia hyödyntäen saadaan parhailla menetelmillä pihoja vaurioittamatta kunnostettua salaojat ja perusmuurin vesieristys korjattua kuntoon. Perusmuurin kosteusrasitus vähenenee ja lämpöeristys paranee selkeästi sillä toimenpide tasaa sisätilan lämpöä. Sokkelin ulkopuolinen eristys säästää myös arvokasta tilaa mikä on aina suuri etu kaikissa kohteissa. Varsinainen täyttö tehdään usein kapillaarikatkolecasoralla. Leca®-kapillaarikatkosoralla on lukuisia hyviä ominaisuuksia joista voidaan mainita vaikkapa saumattomuus, vankka lämmöneristys, helppo puhallettavuus sekä paloturvallisuus. Yksi merkittävä etu on lisäksi, että se on hyvin vaivaton asentaa myös jälkiasennuksena. Sokkelin saneeraaminen ulkopuolelta on rakennuksen kannalta erittäin tärkeä toimenpide. Kuten jokainen muukin rakennusprojekti, niin myös sokkelin ulkopuolinen saneeraus tulee hoitaa erityistä huolellisuutta noudattaen, jotta toimenpiteen hyödyistä voidaan aidosti hyötyä vuosiksi eteen päin. Näin myös kiinteistön arvo kasvaa. Voidaankin sanoa, että hyvin hoidettuna sokkelin saneeraus on monessa suhteessa hyvin kustannustehokas ja taloudellinen toimenpide rakennuksesi eduksi.

Me hoidamme sokkelin saneeraustyöt aina ammattitaitoisesti. Vahvuutemme on todella pitkä kokemus, johon sisältyy lukuisia hyvin erityyppisiä kohteita. Meille ei mikään kohde ole liian haastava, vaan löydämme parhaan tavan hoitaa työt Sinua eniten hyödyttäen. Kannattaa siis pyytää tarjous meiltä. Mikäli kaipaat aluksi vain lisätietoa aiheesta niin kerromme toimintavastamme mielellämme.

Ole yhteydessä, jotta saadaan sokkeliasiat kuntoon Sinunkin kohteessasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Pyydä tarjous sokkelin ulkopuolisesta saneerauksesta Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS