Eristyssaneerauksissa edustajamme käy tutustumassa työkohteeseen ja arvio silmämääräisesti aluskatteen kunnon, tuuletuksen toimivuuden sekä mittaa olemassa olevan eristevahvuuden.

Ota yhteyttä!

Eristyssaneeraukset

Eristyssaneeraus on yksi tärkeimmistä kiinteistön kunnossa pitämisen tavoista. Usein sitä lykätään tarpeettomasti liian pitkään mikä ei ole koskaan viisasta, koska silloin aiheutetaan vain haittaa sekä asumisviihtyvyydelle kuin kiinteistön arvollekin. Eristyssaneeraus hoituu meiltä nopeassa tahdissa huolellisesti sekä ammattitaidolla toteutettuna.

Eristyssaneerauksen alkuvaiheessa edustajamme käy tutustumassa tarkasti työkohteeseen. Tässä vaiheessa arvioidaan silmämääräisesti aluskatteen kunto, tuuletuksen toimivuus sekä mitataan olemassa oleva eristysvahvuus. Samalla asiantuntijamme arvioi, että pitääkö olemassa oleva eriste vaihtaa vai riittääkö lisäeristys (esimerkiksi uudet puhallusvillat) vanhan eristeen päälle. Lämpökameralla voimme lisäksi todentaa mahdollisia ilmavuotoja höyrynsulussa. Lämpökamerakuvaus on osaltaan erittäin tärkeä toimenpide muiden tarvittavien menetelmisen ohessa.

Kauttamme saat aina luotettavan ja asiantuntevan alkukartoituksen sekä selkeän toteutuksen aina alkuvaiheista projektin valmistumiseen asti.

Teemme Sinulle yksilöidyn tarjouksen, joka sisältää:

  • mahdollisen vanhan eristeen poistamisen suurtehoimurilla sisältäen jätemaksun
  • mahdolliset tuulenohjainten ja kulkusiltojen asennukset
  • mahdollisen höyrynsulun korjaamisen sekä läpivientien tiivistämisen
  • uuden eristeen suurtehopuhaltamisen paikalleen

Kyseiseen työhön räätälöidyllä kalustollamme saamme imuroitua suuren määrän materiaalia kuormaan. Tällöin tyhjennyskerrat vähenevät ja saamme tehtyä työn varmasti kustannustehokkaasti. Eristyssaneerausta ei kannata siirtää hamaan tulevaisuuteen, koska se vaikuttaa suoraan sekä asumismukavuuteen- että kiinteistön arvoon. Tilaa siis työ meiltä jo tänään ja laitetaan asia kuntoon!

 

Puhallusvillan asennukset Anpelta

Pyydä meiltä kokonaistarjous eristyssaneerauksesta! Pyydä tarjous

Suoritamme suurtehoimurointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS