4-20mm kevytsoran isoveli. Leca®-kattosora on oivallinen valinta, kun haluat kestävän ratkaisun yläpohjasi eristykseen. Tämä kevytsoralajike on erinomainen lämmöneriste, joka kestää sukupolvelta toiselle. Kattosora soveltuu käytettäväksi loivilla tasakatoilla riippumatta rakennuksen tyypistä tai koosta.

Ota yhteyttä!

Leca®-sora KS820 kattosora 8-20 mm

4-20mm kevytsoran isoveli. Leca®-kattosora on oivallinen valinta, kun haluat kestävän ratkaisun yläpohjasi eristykseen. Tämä kevytsoralajike on erinomainen lämmöneriste, joka kestää sukupolvelta toiselle. Leca®-kattosora soveltuu käytettäväksi loivilla tasakatoilla riippumatta rakennuksen tyypistä tai koosta. Niinpä se tarjoaa hyvin monipuoliset käyttömahdollisuudet yläpohjiin.
Mikäli haluat pelkkää Leca®-soraa ohuemman eristerakenteen, voi Leca®-kattosoraan yhdistää muita eristysmateriaaleja kuten EPS:ää tai mineraalivillaa.

Leca®-sorakatto soveltuu todella hyvin yläpohjarakenteeksi lähes kaikkiin rakennustyyppeihin esimerkiksi kerrostalot, rivitalot, julkiset rakennukset, liikerakennukset, teollisuusrakennukset, maatalousrakennukset, liikenteen rakennukset ja liikennöidyt tasot. Meiltä saat kaikenlaiset Leca®-soran puhallusurakat erittäin monipuolisella ja pitkällä kokemuksella.

Leca®-kattosoran etuja ovat:

  • hyvä lämmöneristyskyky
  • uudelleenkäytettävyys
  • saumattomuus
  • helppo puhallettavuus
  • pitkäikäisyys

Leca®-sora KS820 kattosora Anpelta

Pyydä tarjouksemme Leca®-sora KS820 kattosoran puhalluksesta! Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS