Anpe Oy toimittaa Leca®-soran puhallusautolla suoraan tarvitsemaasi paikkaan ympäri Suomen. Puhallamme laitteistollamme Leca®-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita!

Ota yhteyttä!

Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakointi

Anpe Oy toimittaa Leca®-soran puhallusautolla suoraan tarvitsemaasi paikkaan ympäri Suomen. Suurtehopuhallamme laitteistollamme Leca®-kevytsorabetonia jopa satoja kuutioita päivässä ilman puhallusmatkan korkeus- tai pituusrajoitteita! Riittää, että yksi 12 metrin kuorma-auto mahtuu liikkumaan kohteessasi. Kuljetusautomme toimii samalla Leca®-soran puhaltajana, helpottaen ja nopeuttaen urakkaa. Yhdellä välineellä puhallettaessa saavutetaan kustannustehokkuutta, koska hävikkiä ja soran vaurioitumista esiintyy huomattavasti vähemmän verrattuna normaaliin imuripuhallukseen. Näin ollen urakasta ei synny piilokuluja, ja saat juuri sen mistä maksat.

Leca®-kevytsorabetonin valitseminen rakennusmateriaaliksi on erinomainen ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin sen hyvien käyttöominaisuuksien ansiosta. Leca®-kevytsorabetonilla on lukemattomia käyttökohteita, kuten välipohjat, perustukset ja katot, ja se on helppo asentaa myös jälkiasennuksena. Kun haluat eristää talosi helposti ja ympäristöystävällisesti, on Leca®-kevytsorabetoni sinun valintasi. Meillä on Leca®-soran suurtehopuhalluksesta pitkä ja hyvin monipuolinen kokemus. Pyydä siis tarjous meiltä!

Pyydä tarjous Leca®-kevytsorabetonin puhallusurakoinnista Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS