Käytöstä poistettua Leca®-soraa voidaan uusiokäyttää maanrakentamisessa esimerkiksi täytöissä. Yleisimmin Leca®-soraa vapautuu uudelleenkäytettäväksi kattoremonttien yhteydessä, kun yläpohjan eristykseen käytetty kevytsora poistetaan, mutta myös alapohjissa käytettyä Leca®-soraa voidaan kerätä kierrätettäväksi linjasaneerausten ohessa.

Ota yhteyttä!

Kierrätys Leca®-sora

Käytöstä poistettua Leca®-soraa voidaan uusiokäyttää maanrakentamisessa esimerkiksi täytöissä. Yleisimmin Leca®-soraa vapautuu uudelleenkäytettäväksi kattoremonttien yhteydessä, kun yläpohjan eristykseen käytetty kevytsora poistetaan, mutta myös alapohjissa käytettyä Leca-soraa voidaan kerätä kierrätettäväksi linjasaneerausten ohessa.

Uusiokäytettävästä Leca®-sorasta otetaan ennen säilöön imurointia näyte, jonka avulla voidaan varmistaa, että se varmasti soveltuu uudelleen käytettäväksi. Useimmiten näin onkin. Leca®-soran keveys, puristuslujuus ja lämmöneristyskyky ovat kaikki ominaisuuksia, jotka säilyvät pitkään ja varmistavat tuotteelle pitkän elinkaaren.

Kierrätettyä Leca®-soraa käytetään enimmäkseen maanrakennuksessa, se toimii hyvin esimerkiksi eristeenä perustusten ympärillä. Kiinteistöjen rakenteisiin uusiokäytetty kevytsora ei sovellu, joten sitä ei voi käyttää esimerkiksi yläpohjan eristeenä.

Pyydä tarjous kierrätys Leca®-soran puhalluksesta Pyydä tarjous

Teemme Lecasora-puhallukset koko Suomen alueella!

Timo Värri Myyntijohtaja Puh: 044 3000 065 timo.varri@anpe.fi
Ville Kulosaari Myyntipäällikkö Puh: 040 0609 600 ville.kulosaari@anpe.fi
Tommy Turkki Myyntipäällikkö Turku
Varsinais-Suomi/Satakunta
Puh: 0102 866 340 GSM: 044 061 5807 tommy.turkki@anpe.fi
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS