Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Onkohan siellä jo sinilevää?

Uimaan pitää päästä, koska on hellettä ja kesä parhaimmillaan! Vaan onkohan siellä jo sinilevää? Järvisyyhyä? Jotain muuta probleemaa? Nopea tsekkaus ”googlettamalla” ja sieltähän se selviää, että uidaanko tänään luonnon vedessä vai kannattaako puuhata jotakin muuta. Onneksi voi aina etsiä rannan jossa asiat ovat paremmin mikäli lähimmässä ei kannata pulahtaa.

Asiat kulkevat monissa tapauksissa melko samaa kaavaa seuraillen; ensin innostutaan tarvittaessa jotakin, sitten haetaan tietoa sekä vertaillaan ja vasta siltä pohjalta toimitaan.

Kesämökki priimakunnossa?

Moni tulee kesällä huomanneeksi myös kesämökin remonttitarpeet lomastaan nautiskellessa. Ja toisaalta, mikäpä olisi sen parempi aika samalla tutkailla myös kesämökin eristeitä, jotta mökistään saa nauttia huoletta vielä vuosia jatkossakin. Kesällä onneksi tarkenee ilman villasukkia, mutta kesän jälkeen viimeistään on hyvä laittaa puutteet kuntoon. Ja entä se rantasauna? Hienointa olisi, että rantasaunankin rakenteet pysyisivät aina kuivana kesät talvet.

Alapohja on järjestään kosteuden kannalta eniten rasittuva osa. Pelkästään maaperän kosteus rankaisee alapohjan rakenteita tasaiseen tahtiin. Kun alapohjassa on suurempi tarve remontille, niin vanha eriste kannattaa poistaa suurtehoimuroinnilla. Meiltä saat siihen mitä mainiointa apua. Imuroimme tehokkaasti muun muassa sahanpurua, soraa, turvetta, hiekkaa, puhallusvillaa ja jopa tiiliskiviä! Lyhyesti sanottuna kaikkea mikä menee 152mm letkusta läpi. Sen jälkeen voimme vaihtaa uudet eristeet tilalle suurtehopuhaltamalla. Se on todella nopea ja tehokas ratkaisu kesämökkisi uusien eristeiden puhallukseen, oli mökki sitten saneeraus- tai uudisrakennus.

Entäpä vintti? Sehän saattaa olla täynnä vaikka mitä jännää. Monilla ainakin monenlaisia muistoja. Yläpohja on myös yksi tärkein osa rakennusta. Monelle sen kunto ei vain sano tuon taivaallista. Mikäli yhtään epäilyttää, että siellä ei ehkä ole kaikki ihan parhaimmassa tikissä niin tilaa meiltä ilmainen yläpohjan kuntotarkistus! Teet taatusti itsellesi sekä kaikille mökistä nauttiville erittäin hyvän palveluksen, kun annat asiantuntijan tarkastaa yläpohjan tilan! Lue lisää tästä linkistä: Yläpohjan kuntotarkistus ilmaiseksi

Nautinnollista kesää kaikille! Pidetään kesämökit priimakunnossa, jotta huoletonta nautintoa riittää vuodesta toiseen mukavissa merkeissä.

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS