Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Yhteistyössä Anpe Oy ja Hunton

Jo vuodesta 1970 Anpe Oy on tehnyt ammattitaitoista ja laadukasta puhallusvillaurakointia. Anpen puhalluseristevalikoimassa on mukana myös Huntonin Nativo puukuitueriste. Sillä on eristetty esimerkiksi vuoden 2022 asuntomessualueen vuoden kohde As Oy Lounakallio sekä useita muitakin rivitalo- ja omakotitalokohteita.

Anpen ja Huntonin yhteistyö alkoi, kun Hannu Pesolaan oltiin yhteydessä Huntonilta. Pesola muistelee, että ”Huntonin tuote oli meillä kyllä tiedossa jo etukäteen. Otollinen hetki yhteistyölle tuli kuitenkin jopa muutama vuosi aiemmin kuin olisimme uskoneetkaan.” Tänä päivänä Huntonin puukuituun perustuva laadukas eriste on tärkeä osa Anpen palettia, ja sen kysyntä on kasvussa. Lisäeristäminen on ylipäätään ollut myös selkeässä nousussa. Pesola toteaa myös, että ”Lisäeristäminen on tärkeä investointi. Se myös maksaa itsensä takaisin 5–10 vuodessa, jonka jälkeen lisäeristäminen tuo pelkkää säästöä. Voidaankin sanoa, että lisäeristämisestä hyötyvät kaikki yli 10 vuotta vanhat rakennukset. Rakentamisessa on menty pitkään kustannustehokkuus edellä, eli lämpöeristettä ei ole laitettu aikoinaan riittävästi.”

Hunton Nativo Puukuitueristeellä on käyty tekemässä puhallusurakoita muun muassa edellä mainitussa Naantalin asuntomessualueella keväällä 2022. Teppo Pasio, joka toimii Anpen Turun yksikönpäällikkönä kertoo, että ”juuri tämän tyyppiset uudiskohteet, joissa runkorakenteena on puu ovat meille tyypillisiä Hunton-puhalluskohteita. Eli ylipäätään niin sanotut ”hengittävät rakenteet.”

Lue koko alkuperäinen artikkeli Huntonin sivuilta klikkaamalla kuvaa:

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS