Anpe Oy on rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu puhallusvillaurakointi, suurtehoimurointi, suurtehopuhallus, Leca®-soraurakointi sekä polyuretaanieristykset. Anpe on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani vaativimpiinkin kohteisiin. Me panostamme myös Kestävä jälki -hankkeeseen vastuullisilla valinnoilla. Käytössämme on laadukas ja monipuolinen kalusto ja työllistämme 50 alan ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa. Me tarjoamme rakentamisen huippulaatua, pitkällä kokemuksella ja parhailla menetelmillä jo vuodesta 1976.

Ota yhteyttä!

Lue tuorein blogikirjoituksemme tästä!

Syytä hymyyn jälleen

Koko vuoden 2023 ajan olemme lähettäneet asiakkaillemme tyytyväisyyskyselyitä toteuttamistamme urakoista. On mahtavaa huomata, että tyytyväisyysasteemme on pysynyt jatkuvasti keskiarvoltaan yli 90 %:ssa. Kiitos jälleen kerran kaikille jotka ovat tyytyväisyyskyselyihimme vastanneet! Meillä on nyt syytä hymyyn enemmän kuin tarpeeksi vaikka päivän valo väheneekin tähän vuoden aikaan kovalla vauhdilla. Me Anpella tahdomme jatkossakin toteuttaa kaikki urakkamme parhaalla […]

Lue lisää

ANPELLA ON URAKKANA KESTÄVÄ JÄLKI

Me Anpella haluamme olla mukana vastuullisessa rakentamisessa. Meillä on urakkana Kestävä jälki mikä tarkoittaa, että huomioimme kattavasti ympäristöasiat kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää Kestävästä jäljestä klikkaamalla kuvaa alta!

 

             

 

 

TUTUSTU ANPE RAHOITUKSEEN!

NYT KANNATTAA OSTAA TARVITSEMASI PALVELU MEILTÄ SAMAN TIEN ANPE RAHOITUKSELLA.

Tutustu Anpe Rahoitukseen ja hae luottopäätös valmiiksi suoraan sivuiltamme. Siirry Anpe Rahoitukseen klikkaamalla hakupainiketta alla!

HAE ANPE RAHOITUSTA TÄSTÄ!

Meiltä Leca®-sora- ja vaahtolasipuhallukset vankalla ammattitaidolla koko Suomen alueella!

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS