Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Anpe laajentaa toimintaansa

Kuten aiemmin vihjaisimme, meillä on viime aikoina puhaltanut jälleen uusia tuulia…

Iloksemme voimme nyt kertoa, että Anpe on laajentanut toimintaansa Viroon! Palveluihimme Virossa kuuluvat tässä vaiheessa polyuretaanieristys, Leca®-sorapuhallus, vaahtolasipuhallus, suurtehoimurointi sekä puhallusvillaurakointi. Toiminta polkaistiin käyntiin jo tehokkaasti Eesti ehitab Estbuild 2024 messuilla viime tiistaina 2.4. Kuvassa messutunnelmia paikan päältä.

Toimialueemme laajentuminen Viroon on luonnollinen vaihe toimintamme kasvukehityksessä. Tämä on meille myös ajoituksellisesti erinomainen hetki ottaa jälleen uusia askeleita kohti Anpen jatkuvaa ja kokonaisvaltaista visiota. Ja jotta asiat eivät jää puolivillaisiksi starttaamisen osalta, niin päätimme lanseerata myös kokonaan erityisesti Viroon kohdistetut kotisivut.

NYT KANNATTAAKIN KÄYDÄ TUTUSTUMASSA UUTEEN VIRONKIELISEEN SIVUSTOOMME OSOITTEESSA: WWW.ANPE.EE

Tästä on hienoa jatkaa vuotta eteenpäin kohti uusia projekteja! Pääset Viron sivuillemme myös klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS