Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Vahvaa ketjua vai heikkoa lenkkiä?

Oletko sinäkin kuullut joskus tositarinan jonkin näköisestä remontista, jonka aikana kaikki ei mennyt ihan putkeen? Useimmiten kyseessä on jokin remontin osa-alue mikä hidastaa alun perin suunniteltua aikataulua merkittävästi, tai jopa pysäyttää työt hetkeksi kokonaan. Tällöin voidaan puhua kokonaisuuden heikosta lenkistä, joka vaikuttaa ikävästi kaikkeen muuhunkin. Pienet viivästykset ovat toki välillä ymmärrettäviä erityisesti silloin, kun tekijöitä on monta. Mutta sitten on niitä ikävämpiä tapauksia, joissa kaikki vaiheet sakkaavat oikein urakalla. Ei puhutakaan enää heikosta lenkistä vaan kokonaan heikosta ketjusta…

Tällainen tilanne voi osoittautua hermoja raastavaksi erityisesti, jos remontoitavassa asunnossa asutaan saman aikaisesti. Erään perheen rivitalon kylpyhuoneremontti oli juuri tällainen episodi. Ensin he saivat remontin valmistumisaikataulun, joka kuulosti lähes yltiöpositiiviselta. Se tietysti ilahdutti koko taloyhtiön asukkaita suuresti. Ehdin itsekin ihmetellä ääneen, että onpa siinä tehokkaan kuuloinen yritys! Jo parin viikon kuluttua kuitenkin valkeni, että käytännön toteutumisen kannalta aiemmin annetulla tiedolla ei ollut mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Lopulta jokainen välietappikin remontissa tapahtui huomattavasti myöhässä. Sitten, kun kaikki viimein (ihme kyllä) tuli valmiiksi, oli koko urakkaan mennyt yli puolet kauemmin aikaa kuin alun perin oli luvattu. ”Bonuksena” selvisi vielä, että pari ”pikku juttua” oli mennyt pieleen, ja niitä käytiin vielä kahden viikon aikana korjailemassa kuntoon. Kävi lisäksi ilmi, että kyseinen toimija olikin ollut ensimmäistä kertaa toteuttamassa useampaa asuntoa koskevaa remonttia, joten kyseessä oli samalla ikään kuin ”harjoittelukierros.” Kukaan ei varmastikaan halua olla minkään yrityksen harjoittelukierroksen kohde varsinkaan tietämättään.

Pitkä kokemus auttaa paljon, jotta palvelulupauksen lunastaminen onnistuu. Anpella on ehditty urakoimaan vuosikymmenien ajan kaikenlaisia kohteita, jonka vuoksi myös aikataulujen arviot perustuvat todellisuuteen. Kun kokonaisuuteen liitetään vielä tasokas kalusto, laadukkaat tuotemerkit, ammattitaitoiset työntekijät sekä vastuu ympäristöasioista niin meillä on käsissämme vahva toimintaketju. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää, koska kaikki tekeminen on silloin vankalla pohjalla.

 Tämä vuosi on vasta alussa ja hyvä niin, koska se on jälleen hieno mahdollisuus tehdä parhaamme jokaisen asiakkaamme kohdalla, kaikkien palveluidemme osa-alueilla!

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS