Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Anpelle Amphitec Vortex suurtehopuhallusauto

Hollannissa otettiin vastaan Anpelle maailman ensimmäinen Amphitec Vortex suurtehopuhallusauto joka on räätälöity vaahtolasin suurtehopuhallukseen! Suurtehopuhallusauton laitteiston suorituskykyä on paranneltu suurentamalla säiliötä sekä optimoimalla suodintilaa. Voimalinjaa on myös optimoitu maksimaalisen tehokasta puhallussuoritusta varten. Mikä parasta, uudella huippukalustolla pystymme tarjoamaan entistäkin tehokkaampaa palvelua niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneille.

Anpella on aina pyritty palvelun, kaluston ja ympäristöystävällisyyden osalta parhaaseen mahdolliseen komboon, jotta urakkamme jäävät ihmisten mieliin onnistuneina kaikilta osa-alueilta. Näin ollen uuden suurtehopuhallusauton käyttöönotto on luonnollista jatkumoa kehityksellemme, jotta voimme taata palvelumme laadun nyt sekä tulevaisuudessa. Etenemme siis keväästä kesään innostunein mielin!

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS