Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Säästämistä vai säätämistä?

Jokainen on elämässään tullut joskus tavalla tai toisella tilanteeseen, jossa pitää tehdä päätös siitä, että lykkääkö jotakin hankintaa hamaan tulevaisuuteen vai hoitaako asian saman tien kuntoon.

Useinhan juuri sillä hetkellä, kun asia käy mielessä, niin käy mielessä myös kyseisin asian toteutuksen kustannukset. Nopeasti mietittynä syntyy näennäisesti säästöä, kun ei tehdä hankintaa juuri sillä hetkellä vaan jätetään hankinnan teko siihen kuuluisaan ”mietintämyssyyn.” Aika kuluu, koko juttu unohtuu ja esimerkiksi jonkin korjauksen laiminlyönti ja lykkääminen alkavatkin yllättäen luoda ympärilleen muita ongelmia tai vähintäänkin merkittäviä lisäkuluja. Lopulta käykin niin, että silloin aikoinaan tehty säästö asian lykkäämisestä tuleekin niin tuhottoman kalliiksi, että ei voi kuin mielessään todeta, että ”olisinpa hoitanut asian kuntoon silloin, kun se tuli ensimmäisen kerran mieleen.”

Sama kaava koituu monelle kalliiksi myös kiinteistön riittävän lisäeristämisen laiminlyömisessä tai sen siirtämisessä liian pitkälle tulevaisuuteen. Kiinteistön energiakulut pysyvät korkeina, kun lämpöä karkaa harakoille, sisäilma ei ole parasta mahdollista hengittää ja kiinteistön arvokin vain laskee. Mikäli yhtään epäilet tarvetta rakennuksesi lisäeristämiselle niin silloin kannattaa ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen, ja pyytää arvioimaan tilanne vaikkapa talosi katon yläpohjan osalta. Mikä parasta meiltä saat asiantuntijan arvion veloituksetta! Kerromme myös kannattaako vanhoja eristeitä poistaa vai voiko päälle puhaltaa uudet puhallusvillat. Varsinaisen työn toteutuksen saat meiltä nopeasti, kustannustehokkaasti, laadukkaasti sekä ammattitaitoisesti. Lähetämmepä vielä Sinulle urakan jälkeen tyytyväisyyskyselynkin, jotta voit arvioida helposti kuinka onnistuimme.

Kyseessähän on todellisuudessa sijoitus joka maksaa itsensä takaisin ajan kanssa. Siksi nyt kannattaakin aloittaa kiinteistösi osalta se oikea säästäminen säätämisen sijaan!

Puhallusvillan avulla säästät

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS