Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Kestävä jälki Anpella

Ei ole lainkaan harvinaista, että nykyiset ilmasto- ja ympäristötavoitteet lainsäädännöllisten tiukennusten myötä aiheuttavat monille toimijoille päänvaivaa. Ikävä kyllä, osa näkee nämä ponnistukset jopa negatiivisessa valossa, koska niin moni asia (ja joskus jopa koko toiminta) joudutaan miettimään uudelleen, mikäli halutaan panostaa kestävään kehitykseen. Meillä Anpella puhaltaa nyt sitä vastoin entistäkin puhtaammat tuulet! Me nimittäin näemme positiivisen vaikuttamisen ilmastoon, ja ylipäätään ympäristöasioihin mahdollisuutena. Ja sitähän se on, koska oikeilla valinnoilla voimme urakkakumppanina olla rakentamassa yhteistä hyvää. Kuinka tämä sitten käytännössä onnistuu? Ihan ensin oli tietysti se tahtotila tehdä asialle oikeasti jotakin, ja se meillä jo onneksi on! Joitakin merkittäviä ”next steppejä” meidän tekemisessä ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Valitsemme oikeilla kriteereillä laadukkaat materiaalit ja toimittajat
  • Käytämme niitä materiaaleja, joiden tiedämme teknisten tietojen pohjalta olevan aidosti kierrätettäviä
  • Suosimme työmaiden välistä kiertotaloutta
  • Hoidamme purku- ja pohjatyöt sekä eristystyöt ja kaiken tekemisemme ympäristöä ajatellen
  • Käytämme laadukasta kalustoa

Tekemisemme ei haluta jäävän vain sanahelinäksi, niinpä tavoitteemme on laskea ilmastovaikutustamme siten, että vuoteen 2030 mennessä olemme pienentäneet päästöjä 50 %. Ensimmäinen vastuullisuusraportti toimintatapojemme edistämisestä valmistuu näin ollen syksyllä 2023, jolloin tahdomme olla jo hyvässä vauhdissa.

Me haluamme jättää Kestävän jäljen joka rohkaisee koko rakennusalaa antamaan parhaansa!

Katso lisää aiheesta juuri avatulta Kestävä jälki -sivultamme. KLIKKAA KUVAA ALLA JA SIIRRY SIVULLE!

 

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS