Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Mitä tulikaan luvattua?

Vuosi 2022 on jo hyvän aikaa sitten taputeltu ja 2023 on kovassa tai ainakin jonkinlaisessa vauhdissa kaikilla. Monelle ”uusi vuosi ja uudet kujeet” toistuu henkilökohtaisella tasolla samankaltaisena luuppina. Tehdään muutama hieno uudenvuodenlupaus, ja sitten ajan kuluessa herätään todellisuuteen, ettei niitä tullutkaan pidettyä. Syitä on yleensä vielä paljon enemmän kuin lupauksia, ja yleisimpiä niistä on varmaankin se kuuluisa kiire, joka tuntuu aina painavan päälle.

Vuoden kuluessa moni sitten harmittavan usein huomaa, että lupaukset unohtuvat kokonaan. Se sentään vähän lohduttaa, ettei kovin moni muukaan enää muista koko asiaa. Toisinaan onneksi uusi hyvä päätös lähtee hienosti lentoon ja hyvänä rutiinina vuodesta toiseen. Onneksi hyviä päätöksiä voi aloittaa itse kukin milloin tahansa, olipa sitten uusi vuosi tai ei. Saattaa hyvinkin olla, että ne pitkin vuotta tehdyt toimivatkin paljon paremmin kuin uudenvuodenlupaukset.

Entäpä lupaukset yrityksiltä asiakkaille? Yritysmaailmassa mikään ei lienee pahempaa kuin lunastamaton lupaus omalle asiakkaalleen tai yhteistyökumppaneille. Mikäli jotakin on selkeästi luvattu, niin se pitäisi pystyä lunastamaan reilusti ja selkeästi. Mahdollisen epäselvyyden kohdalla asia pitäisi korjata saman tien eikä kohta. Lopulta kaikki perustuu luottamukseen. Kun lupaukset palvelusta ovat lunastettu niin luottamus tuo monenlaista hyvää myös tulevaisuudessa. Anpella on aina pyritty lupauksiin, jotka voidaan lunastaa. Tämä perustuu siihen, että tehdään niitä asioita, joista on riittävän pitkä kokemus, jotta voidaan tehdä juuri se mikä on sovittu. Keskiössä tässä on meille tietenkin se tärkein eli jokainen asiakkaamme sekä hienot yhteistyökumppanit! Niinpä pyrimme aina yhä parempaan jälkeen ja palveluun – olipa sitten uusi vuosi tai vain ihan tavallinen maanantai.

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS