Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Kun ympyrä sulkeutuu

Aika ajoin meillä kaikilla on tarve olla yhteydessä kaipaamamme palvelua tai tuotetta myyvään yritykseen. Voisi olettaa, että se on tänä päivänä helppoa kuin se kuuluisa heinänteko mutta näin ei suinkaan aina ole…

Edelleen törmää yllättävän usein yritysten verkkosivuihin, joissa yhteydenotto on tehty mutkikkaaksi varsinkin, jos potentiaalisella asiakkaalla on yhtään kiire. Yhteydenotto voi mennä vaikkapa näin hauskaksi: Mielessä on kysymys, johon ei löydy vastausta kyseisin yrityksen kotisivuilta (ainakaan helposti). Onneksi voi kysyä asiakaspalvelun Chat botilta! Botti kertoo, että ei osaa vastata juuri tähän ja kehottaa pyytämään lisätietoja sähköpostitse asiakaspalvelusta. Asialla on kuitenkin kiire ja olisi kätevämpi vain soittaa, jotta saisi vastauksen saman tien. Sattuupa olemaan vielä arkipäivä ja ns. toimistoaikakin. Pienen etsinnän jälkeen yrityksen vaihteen puhelinnumero löytyy melkeinpä piilotettuna, nimittäin yrityksen esittelysivun tekstiosion alaosasta pienemmällä fontilla. Numeroon ei voi soittaa koskettamalla numeroa vaan numerot pitää näpytellä erikseen kännykkään. Sen jälkeen alkaa pieni monivalintarumba, joka opastaa valitsemaan useammasta vaihtoehdosta sopivan numeron. Valinnan jälkeen jonotusmusiikki soittaa selvästi särkien väsynyttä ikivihreää, jotta odottajan aika kuluisi leppoisammin. Ajoittain ääni toistaa ainakin kaksi kertaa musiikkia kovemmalla volumella: ”Odotathan vielä hetken. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat juuri nyt varattuja.” Säännöllisesti kysytään myös iloisella äänellä: ”Tiesithän, että saat kaikki vastaukset palveluitamme koskeviin kysymyksiin, löydät helposti myös verkkosivuiltamme?” Lopulta vuorossa on pahoittelut, kun ei juuri nyt voitu auttaa. Kaikki asiakaspalvelijat, kun ovat edelleen varattuina. Voin siis soittaa myöhemmin uudelleen tai siirtyä jälleen yrityksen kotisivuille – sieltähän kaikki vastaukset löytyvät helposti. Ympyrä on sulkeutunut! Sulkeutunut on myös mahdollisuus saada uusi potentiaalinen asiakas.

Me emme halua Sinun joutuvan noidankehään, kun haluat olla yhteydessä meihin! Siksi voit lähettää tarjouspyyntösi saman tien Chat botilla, tarjouspyyntölomakkeella tai voit halutessasi arkisin myös soittaa meille. Kaikki nämä vaihtoehdot löytyvät helposti kotisivuiltamme. Voit kysyä myös lisätietoja sivujemme kautta todella helposti. Jos taas haluat vain lisätietoja ilman yhteydenottoa, niin löydät sitäkin helposti vaikkapa TÄSTÄ.

Tervetuloa! Me odotamme yhteydenottoasi!

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS