Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Yläpohjan kuntotarkastus ilmaiseksi? Eikö se maksa mitään?

Yläpohjan kuntotarkastuksen kustannus voi olla joskus syy, jonka vuoksi toimenpidettä lykätään tai sitä ei tehdä ajoissa. Enää ei kannata lykätä; Anpe tarjoaa kiinteistösi yläpohjan kattavan kuntotarkastuksen täysin veloituksetta Uudenmaan- ja Varsinais-Suomen alueella! Eikä tässä ole ketun häntää kainalossa, sillä tarkistus ei sido Sinua mihinkään laajempaan pakettiin.

Jo kiinteistönne arvon säilymisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää suorittaa yläpohjan kuntotarkistus riittävän usein. Näin vältytään yllättäviltä lisäkuluilta sekä varmistetaan kiinteistön pisin mahdollinen elinkaari.

Kerromme tarkastuksen jälkeen rehellisesti ja selkokielisesti, millainen on kartoitetun tilan nykykunto, ja mitä sen suhteen tulisi huomioida nyt tai lähitulevaisuudessa. Kuntotarkastuksen jälkeen annamme selkeät jatkosuositukset mahdollisille toimenpiteille, kuten eristeiden vaihdolle tai lisäeristykselle. Mikäli tarkastuksen jälkeen ilmenee tällaisia suositeltavia toimenpiteitä kuten lisäeristäminen puhallusvillalla, niin teemme niistä Teille erikseen reilun tarjouksen. Siinä vaiheessa voitte vapaasti päättää, haluatteko edetä asiassa ehdottamallamme tavalla ja tilata työn meiltä.

Yläpohjan kunnossapito tuo kiinteistön omistajalle ajan kanssa merkittäviä säästöjä esimerkiksi lämmityskustannuksissa. Juuri katon kautta lämpöä haihtuu eniten niille kaikkien tuntemille harakoille. Myös sisäilmaongelmat johtuvat usein puutteellisesta höyryn/ilmansulusta. Raikas sisäilma on jokaiselle meistä terveydellisistäkin syistä tärkeä asia, johon kannattaa aina panostaa. Näin ollen eristeiden vaihto tai lisäeristäminen puhallusvillan avulla maksavat itsensä takaisin energiakuluissa, paremmassa sisäilmassa sekä tietysti kiinteistön jälleenmyynti arvonkin kannalta.

Ei siis ole yhtään järkevää syytä jättää ilmaista kuntotarkastusta hyödyntämättä. Siirry suoraan Yläpohjan Kuntotarkastus sivullemme klikkaamalla: Yläpohjan kuntotarkastus ilmaiseksi

– Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS