Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Vuosi 2022 puhallettiin Anpella vahvasti käyntiin

Rakennusalan näkymät alkaneelle vuodelle ovat saneerausrakentamisen osalta varsin positiiviset useiden ennusteiden mukaan. Anpella on lähdetty heti alusta alkaen liikkeelle energiatasot huipussaan sekä nippu uusia suunnitelmia arsenaalissa.

Tammikuussa talossa aloitti kaksi uutta huippuosaajaa. Yksikönpäällikkönä Teppo Pasio (Turku, Varsinais-Suomi, Satakunta) sekä Digitaalisen markkinoinnin päällikkönä Jarno Sarén. Molemmilla on alaltaan pitkä kokemus ja vahvat näytöt, joten he sopivat Anpelle erinomaisesti tuoden uutta puhtia toimintaamme.

Kukaan ei viime vuoden maskien varjostamasta osuudesta ole enää kiinnostunut kuulemaan. Iloksemme voimme kuitenkin todeta, että Anpella on jälleen menestyksekäs vuosi takana koko maailmaa koskettavista tapahtumista huolimatta. Mitään ei kuitenkaan ole hyvä pitää itsestään selvyytenä. Tänäkin vuonna panostetaan ”100 lasissa” ammattitaitoiseen palveluun kaikilla osa-alueillamme. Tämän vuoksi uudet rekrytoinnit rakennuspuolella ovat avainroolissa toimintamme laajentuessa. Meiltä onkin moni alan ammattilainen löytänyt sen kovasti halutun ”oman paikkansa”. Anpella on pitkä, vakaa sekä hyvämaineinen historia rakennusalalla, ja me arvostamme kaikkia työntekijöitämme. Tällä tiellä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kasvetaan matkan varrella yhdessä ja annetaan uusien haasteiden vauhdittaa menoa!

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS