Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Vuoden työmaa 2019 on valittu

Jo 33. kerran järjestetyn Vuoden työmaa -kilpailun voittaja ratkesi, ja ykköspalkinto matkasi Kuopioon Uusi Sydän -sairaalan työmaalle.
Finaaliviisikosta löytyivät Skanskan Kaupunkiympäristötalon työmaa, Destian Lahden kehätiehanke, SRV:n sairaala Nova, YIT:n Caverionin Kuntolaakso, sekä Laptin Uusi Sydän -sairaala. Tasaväkisen kilpailun voittajaksi selviytyi Laptin sairaalahanke Kuopiossa. Lapti toimii ensimmäisen rakennusvaiheen allianssin päätoteuttajana.

Valitsijaraati painotti arvioinneissaan lean-filosofian periaatteiden hyödyntämistä käytännössä, työturvallisuutta, sekä aikataulussa ja budjetissa pysymistä. Laptin pahimmaksi kilpakumppaniksi osoittautui YIT:n hanke, mutta Uusi Sydän -sairaalan kokoluokka ja vaativuustaso nostivat sen lopulta korkeimmalle korokkeelle. Lisäksi Lapti sai kiitosta erinomaisesta työilmapiiristään.

”Yhteistyö on toiminut hyvin rakentajan kanssa. Yhdessä sovituista tavoitteista on pidetty kiinni niin aikataulun kuin laadunkin osalta. Työmaa on ollut kiitettävän siisti ja työturvallisuuteen on suhtauduttu erityisellä vakavuudella”, kertoo Uuden Sydämen hankejohtaja Juhani Kouri.

Uusi Sydän -sairaalaa on rakennettu vaiheittain, jolloin aliurakoitsijoiden ja materiaalitoimittajien resurssien ylikuormitusta on kyetty välttämään. Vaiheet etenevät omien tavoitekustannuksiensa ja aikataulujensa mukaan, ja huolellisella suunnittelulla muuttojen määrä on saatu minimoitua.

Sairaalan ykkösvaihe valmistuu tammikuussa 2020, ja kokonaisuuden luovutuksen on määrä tapahtua vuonna 2025. Siihen mennessä hankkeen kokonaislaajuudeksi on muodostunut 60 000m2, josta kolmannes koostuu peruskorjauksesta. Tämän lisäksi purkuja on kaikkiaan n. 20 000m2.

Pitkän toteutusajan, säännöllisten palautekeskustelujen ja yhteisen kehittäminen avulla Lapti on kyennyt vastaamaan tilaajan toiveisiin ja tavoitteisiin mallikkaasti. Sairaalaympäristössä toimiminen on tuonut oman lisänsä työmaan turvallisuusvaatimuksiin, mutta sujuva tiedotus ja kaikkien työntekijöiden ja aliurakoitsijoiden sitoutuneisuus ovat mahdollistaneet korkean turvallisuustason ja siisteyden toteutumisen.

 

Lähde:
https://www.rakennuslehti.fi/2019/12/laptin-kuopion-sairaalahanke-voitti-tyomaakilpailun/

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS