Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Viiden tähden toimintaa vai kahden tähden huteja?

Viime viikolla hehkutimme hieman uutta voimaa ja kalustoamme työmailla, koska aihe on tärkeä ja vaikuttaa osaltaan kaikkeen tekemiseemme. Kyseessä oli toki vain yksi esimerkki siitä kuinka puitteet on tärkeä pitää kunnossa.

Anpella on alusta asti panostettu siihen, että työvälineet, kalusto, turvallisuus, tuotteet ja ympäristöasiat ovat reilassa. Tämä tulee jatkossakin olemaan meille se viiden tähden kombo, jonka haluamme toimivan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun edellä mainitut osa- alueet pelittävät, niin meillä on erinomaiset puitteet tarjota myös viiden tähden palvelua kaikessa toiminnassamme. Ja kyllä; me haluamme omalla alallamme tarjota viiden tähden toimintaa emmekä parin tähden huteja. Loppukädessä tärkeintä meille on hyvä työn jälki, jotta meillä on mahdollisimman tyytyväinen asiakaskunta. Siihen kaikki perustuu.

Olemmekin aloittaneet jokaisen projektin jälkeen tapahtuvat tyytyväisyyskyselyn, jotta saamme aitoa ja realistista palautetta tärkeimmältä taholta, eli työmme tilaajalta. Iloksemme olemme huomanneet, että tähän asti niitä paljon kaivattuja ruusuja on tullut ylivoimaisesti enemmän kuin risuja. Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen, joten kehitämme palveluitamme jatkuvasti parhaamme mukaan. Onneksi pitkä historiamme, luotettava henkilökunta, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä laadukkaat tuotemerkit antavat meille mukavaa myötätuulta purjeisiin tällekin kesälle! ISO KIITOS Sinulle, joka olet ollut tavalla tai toisella taipaleella mukana ☺

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS