Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Rajoittunut asuntotarjonta syynä asumisen kalleuteen

Viime kuukausina asumisen hinta on noussut suureksi osaksi keskusteluita ja mielipidekirjoituksia, syystäkin. Asumisen kalleus kertoo pääosin siitä, että asuntotarjonta ei ole pysynyt toivotussa tasapainossa kysynnän kanssa ja kysynnän muutokseen ei ole kyetty reagoimaan tarpeeksi nopeasti. Asumistukien määrät ovat nousseet 1,7 miljardiin euroon ja erityisesti Etelä-Suomessa asumiskustannukset tekevät isoimman loven kotitalouksien tuloihin.

Uusi ratkaisu pientaloasumiseen kaupunkilaisille

Omakotitalo on edelleen asumismuodoista toivotuin, mutta yhden ja kahden hengen kotitalouksien määrän ollessa kasvussa kysyntä kohdistuu myös pienempiin asuntoihin. Tästä syystä urbaani pientaloasuminen voisi olla sopiva ratkaisu yhä useammalle kaupunkilaiselle. Pohjolan Design-Talo onkin tänä vuonna pyrkinyt vastaamaan kaupunkilaisen pientaloasumisen tarpeeseen tuomalla tulevan lokakuun alussa myyntiin uuden Pala-konseptin. Pohjolan Design-Talon toimitusjohtajaksi viime vuonna valittu Jaakko Taivalkoski kuvailee Pala-konseptia ”moderniksi arkkitehtuuriksi, joka sopii paremmin kaupunkimaisille alueille”. Palan perusideana on sen helppo muunneltavuus. Elämäntilanteen muuttuessa voit lisätä 75 neliön peruspalaan yksilöllisesti räätälöitäviä lisäpaloja.

Taivalkosken sanoin, kaikki eivät välttämättä halua asua 8-kerroksissa betonirunkoisissa kerrostaloissa, vaikka se on nykyään lähes ainoa sallittu elämänmuoto Suomessa.

Lähteet:

Rakennuslehti.fi

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS