Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Positiivisin näkymin uudelle vuosikymmenelle

Uusi vuosikymmen alkaa Raklin arvioiden mukaan rakentamisen näkökulmasta mukavissa merkeissä. Tulevaisuudennäkymät ovat parantuneet syksyn ja alkutalven mittaan, ja rakentamisen määrän arvioidaan pysyvän lähellä nykyistä tasoa ympäri Suomen. Painopiste on kuitenkin siirtymässä asuntorakentamisesta toimitila- ja korjausrakentamisen puolelle.

Pääkaupunkiseudulla vilkkaana käyvä uudistalorakentaminen on keskeisessä roolissa rakennusalan hyvän työtilanteen jatkumisessa, vaikka uusien asuntojen rakentamisen aloitusmäärä on hieman edellisvuotta vähemmän. Suurin osa vuonna 2019 aloitetuista asuinrakennuksista on kerrostaloja, joista kaikkiaan 2/3 on vuokra-asuntoja.

Anpe kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja vuosikymmenestä, ja toivottaa kaikille rauhallista Joulua ja rakentamisen täyteistä vuotta 2020!

 

Lähde:
https://www.rakennuslehti.fi/2019/12/ensi-vuosi-nayttaa-rakentamisessa-hyvalle-rakli-arvioi/

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS