Polyuretaanieristys on mainio tapa eristää monenlaisia kontteja. Meiltä saat konttien eristykset kustannustehokkaasti ja vahvalla ammattitaidolla!

Ota yhteyttä!

Konttien eristäminen polyuretaanilla

Onko Sinulla tarve yhden tai useamman kontin asianmukaiseen eristämiseen? Vaivaton ratkaisumme on tähän tarkoitukseen polyuretaanieristys. Konttien eristäminen polyuretaanilla on kustannustehokasta ja kätevää monestakin syystä. Konttien osalta on erityisen tärkeää, ettei arvokkaita neliöitä mene hukkaan yhtään enempää kuin on välttämätöntä. Polyuretaanin vahvuuksia onkin sen toimivuus juuri ahtaissa paikoissa. Se antaa erittäin tehokkaan eristyksen tilaa säästäen. Se myös tarttuu tehokkaasti epäsäännöllisiin pintoihin ja eristää kontin kuin kontin varsin tehokkaasti. Konttien eristämisen polyuretaanilla saat meidän toteuttamana aina tarkasti ja nopealla aikataululla. Konttien, kuten muiden eristyskohteiden osalta on luonnollisesti tärkeää, että asennettava eristevaihtoehto tarjoaa pitkäikäisen ja luotettavan eristyskyvyn. 40 vuoden historiansa ansiosta Ekosprayn ruiskupolyuretaani antaa valitulle kohteelle sukupolvelta toiselle kestävän eristysratkaisun jonka laatuun voit luottaa.

Eristetystä kontista on moneksi

Kuten alalla toimivatkin tietävät, haluttaessa vaikkapa merikontti voidaan muuttaa kätevästi varastoksi, työskentelytilaksi tai muuksi tarpeita vastaavaksi halutuksi tilaksi. Suomen ilmasto on vuodenaikojen vaihdellessa hyvin vaativa monenlaisten äärimmäisten käänteidensä vuoksi. Polyuretaanilla eristetyt kontit tarjoavat erinomaisen suojan kovaa pakkasta, kuumuutta sekä kosteutta vastaan. Kontteja räätälöitäessä kyseeseen voi tulla tilanteesta riippuen monta erilaista työvaihetta. Tällaisia ovat esimerkiksi sähköistys, lukitusratkaisut, sisustaminen ja maalaus. Kokonaisuuden osalta prosessissa merkittävän tärkeä osa-alue on konttien huolellinen ja ammattitaitoinen eristäminen. Siinä me voimme auttaa Sinua projektissasi! Mikäli kaipaat lisätietoa polyuretaanin ominaisuuksista yleisesti, niin löydät lisätietoa kätevästi tämän linkin takaa: Polyuretaanieristykset

Kysy meiltä tarjous konttien eristämisestä vaikkapa saman tien, niin tämä tärkeä työvaihe tulee toteutetuksi Sinulle kustannustehokkaasti ja parhaita alan käytäntöjä noudattaen! Meillä on todella pitkä kokemus alalta, joten voit luottaa, että saat haluamasi lopputuloksen joka kestää ajan hammasta.

Polyuretaanieristys_AnpeKonttien eristäminen polyuretaanilla

Pyydä tarjous kontin eristämisestä Tarjouspyyntö
0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS