Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Perhosia vatsanpohjassa ja mukavaa paluupostia

Me Anpella haluamme jatkuvasti kehittyä kaikilla toimintamme osa-alueilla.

Yksi tärkeimmistä asioista meille on, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä työmme jälkeen. Niinpä aloitimme asiakastyytyväisyyskyselyt tekstiviestitse toukokuusta alkaen. Kunkin toteutetun urakan jälkeen tiedustelimme tekstiviestitse jokaiselta asiakkaaltamme, kuinka olimme onnistuneet heidän mielestään meiltä tilatussa työssä. Vaikka teemme aina parhaamme, jotta onnistumme, niin luonnollisesti joka kerta tyytyväisyyskyselyn lähettäminen on kuitenkin yhtä jännittävää. Ja näinhän sen pitää ollakin. Jokunen perhonen lähtee aina vatsassa lentelemään vastauksia odotellessa.

Halusimme, että vastaaminen on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, antaen samalla kuitenkin meille hyvät eväät kehittää tekemistämme entistäkin paremmaksi. Olemme erittäin kiitollisia kaikille, jotka ovat vastanneet kyselyihimme tavalla tai toisella. Palautteenne on meille aina kultaakin arvokkaampaa, olipa se sitten ruusuja tai risuja.

Asiakastyytyväisyyden keskiarvo

Vaikka kaikilta ei tämän tyyppisissä kyselyissä vastausta saadakaan, niin olemme mitä parhain mielin voineet todeta, että kokonaisuudessaan positiivisen palautteen määrä on ollut huikea! Viiden kokonaisen viime kuukauden ajalta mitattuna keskiarvoinen tyytyväisyysaste on ollut keskiarvoltaan hieman yli 90 %. Tämä on lukema, joka merkitsee meille rohkaisevuudessaan todella myötäistä tuulta purjeisiin loppuvuoden lähestyessä. Jatkamme hyvillä mielin kohti vuoden vaihdetta uusien projektien ja uusien tyytyväisyyskyselyiden parissa.

Mikäli et ole vielä pyytänyt meiltä tarjousta, ja palvelumme ovat Sinulle ajankohtaisia niin nyt on erinomainen hetki olla yhteydessä!

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS