Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Pasila uudistuu moderniksi kaupunkikeskukseksi

Pasilasta tulee uudistuksen myötä merkittävä ja moderni uusi kaupunkikeskus, joka on rakennettu tiiviisti ja ympäristöystävällisesti. 2040-luvulla Pasilan, sekä Ilmalan ja Konepajan alueella tulee työskentelemään jopa 50 000 ihmistä ja asukkaita tulee olemaan noin 20 000. Pasilan alue on jo pitkään ollut etenkin työmatkaliikenteen solmukohta, jonka palvelut ja eri tapahtumat ovat helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea, tiheiden kulkuyhteyksien ansiosta. Uusien toimitilojen rakentaminen lisää myös työpaikkojen määrää Pasilassa entisestään. Rakennusprojektin aikana Pasilan aseman toiminta ei keskeydy, vaan sen aikana käytetään väliaikaista asemaa.

Ekologisuus suuressa osassa rakennusprosessia

Pasilan keskus toteutetaan ekologisten kriteerien mukaan ja keskukseen tulee yli 3 300 polkupyöräpaikkaa, sekä yli 300 latauspistettä sähköautoille. Keski- ja Pohjois-Pasilaan tulee lisäksi runsaasti viherkattoja. Myös Tornialueelle tullaan asettamaan ekologisia vaatimuksia. Alustavien arvioiden mukaan uudistumisen myötä asukasmäärä tulee kasvamaan yli kaksinkertaiseksi. Etenkin Keski-Pasila tulee olemaan yksi keskeisimmistä kehityshankkeista Helsingissä tulevien vuosien aikana ja Pasilaan rakennettava Tripla keskus tulee yhdistämään Itä- ja Länsi Pasilan toisiinsa. Tripla on kolmesta korttelista koostuva massiivinen rakennushanke, ja sen laajuus on yhteensä n. 183 000 kerrosneliötä. Triplan rakennus aloitetaan vuonna 2019 ja se valmistuu vaiheittain vuoteen 2022 mennessä. Ekologisuus Triplan rakentamisessa on näkyvillä mm. kattopinta-alasta, josta jopa kolmasosa on puistoaluetta viherkattoineen, kulutettavan veden määrästä, mikä on 20% nykykäytäntöä alhaisempi ja rakennusprosessista, jossa noudatetaan LEED- ympäristösertifikaatin korkeimpia platinatason kriteereitä.

Vuoteen 2040 mennessä rakennetaan toimitilaa n. 1 100 000 kerrosneliötä ja uusia asuntoja n. 450 000 kerrosneliötä. Uudistuksen mukana avataan useita uusia raideyhteyksiä, esimerkiksi Töölö – Pasila-metro, Pisarata (Helsingin keskustan alle suunniteltu lähijunien kaupunkiratalenkki), lentokenttärata ja Baltic-rail.

Lisätietoa

uuttahelsinkia.fi

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS