Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Paljon purua vähän villoja?

Otsikko ei tainnut mennä aivan oikein vai menikö sittenkin? Välillä kaikille tulee typoja vahingossa mutta toisinaan niitä voidaan kirjoittaa ihan tarkoituksella. Tällä kertaa otsikko menikin aivan tarkoituksella ”metsään” purua -kohdassa…

Näin päästään pienen aasinsillan kautta kylmenevän talven kynnyksellä jälleen tärkeiden asioiden äärelle, nimittäin lämpöön. Niinhän se on, että viimeistään kelien kylmetessä moni alkaa heräilemään siihen tosiasiaan, että kylläpä ne asunnon tai talviasuttavan mökin energiakulut tulevatkin taas kalliiksi. Se saattaa hyvinkin johtua paljolti siitä, että siellä pään yläpuolella tai muuallakaan asunnossa ei ole tarpeeksi hyvää eristekerrosta pitämässä lämpöhukkaa loitolla. Vanhat eristeet voivat olla esimerkiksi laadultaan huonoja eli vaikkapa ”paljon purua” tai eristettä ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi eli ”vähän villoja.” Olipa syy mikä tahansa niin meiltä löytyy siihen apuja, kun kyseessä on rakennuksesi eristäminen tai lisäeristäminen. Meillä kun on onneksi edustettuina paljon villoja kuten Paroc, Hunton, Rockwool, Ekocell (valmistaja Termex Eriste Oy) ja Knauf Insulation. Kaikki puhallusvillat suurtehopuhalletaan tarpeen mukaan joko vanhojen eristeiden päälle, tai tilanteen sitä vaatiessa suurtehoimuroidaan vanhat eristeet ensin pois (esimerkiksi purut) ja puhalletaan sitten uudet laadukkaat puhallusvillat tilalle. Tarvittaessa korjaamme samalla kertaa ilmavuodot, parannamme tuuletusta, huolehdimme hormin palosuojauksesta sekä iv-putkien eristyksestä.

Vuosikymmenten kokemuksella tiedämme, kuinka homma hoidetaan parhailla metodeilla kussakin kohteessa. Laadukkaalla kalustollamme työt tehdään kustannustehokkaasti ja lopputulos kestää vahvasti ajan hammasta. Kannattaa käydä saman tien vilkaisemassa sivuiltamme lisätietoja ja kysyä meiltä tarjous! Tervetuloa puhallusvillakaupoille!

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS