Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Onko vintti pimeänä?

”Nyt tämä alkaa jo riittämään!” kuului naapurin pihalta, kun siellä kolattiin viimekertaisen lumimyräkän jälkeen pihaa esille viime viikolla. Ja täysin samat olivat fiilikset minullakin lunta lapioidessa. Lumityöt ovat hauskoja, mutta vain tiettyyn rajaan asti. Ensimmäinen keväältä tuntuva päivä oli jo tätä ennen tullut, mutta sitten lensi taas lunta tupaan oikein urakalla. Kevät otti takapakkia niin kuin se yleensä tähän aikaa vuodesta tekee muutamaankin otteeseen. Lunta tuli sen verran reilusti, että uutisissakin kerrottiin monien kattojen oleva kovilla lumitaakan alla. Nyt onneksi on jo ihan oikeasti keväistä!

Katon alla on monella talon omistajalla myös vintti. Erinomainen lisätila varsinkin silloin, kun se on kunnolla eristetty. Harmi kyllä vinttejä tai ullakoita ei läheskään aina olla hyödynnetty kunnolla. Pahimmillaan ne jäävät lähestulkoon hukkatilaksi, vaikka siellä olisi iso määrä hyviä neliöitä tarjolla. Monen asunnon tilaongelmat hoituisivat siis remontoimisella kerralla kuntoon. Vintti on pimeänä. Usein tila on myös liian heikosti eristetty ja siksi katon kautta lämpöä karkaa aivan turhaan taivaan tuuliin. Vinttiä tai ullakkoa voi eristää monella tapaa, mutta sen jättäminen puolivillaiseksi ei ole fiksua. Se ei myöskään tuo säästöjä, vaikka usein remontointia ja eristämistä lykätään lisäkustannusten pelossa.

Ihmeitä aikaan polyuretaanieristyksellä

Yksi mainio tapa juuri vintin eristämiseksi on polyuretaanieristys. Polyuretaanieristyksen avulla seiniin ei tarvitse rakentaa lisää paksuutta, joten se on ylivoimainen eristeratkaisu ahtaissa tiloissa. Arvokkaita neliöitä ei mene näin ollen tippaakaan hukkaan. Vintti kannattaakin muuttaa lämpimäksi asuin- tai varastotilaksi, koska se saadaan polyuretaanieristyksen avulla eristettyä täysin saumattomasti. Lämpö saadaan pysymään talossa ja melko nopeasti polyuretaanieristyksen hinta maksaa itsensä takaisin kiinteistön omistajalle. Höyrytiivis, tehokas, saumaton ja useita sukupolvia kestävä polyuretaanieristys on siis oiva sijoitus. Nyt keväällä on mainio aika laittaa asia kuntoon, jotta ensi syksynä voit hymyillä tyytyväisesti, vaikka lämpötila alkaakin silloin taas laskemaan. Anpelta hoituvat monien muiden palveluiden lisäksi myös polyuretaanieristykset vankalla ammattitaidolla, joten kannattaa olla yhteydessä niin saat meiltä asiantuntevan tarjouksen. Älä siis jätä vinttiä enää pimeäksi vaan anna ammattilaisten laittaa se priimaan käyttökuntoon!

-Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS