Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Missä mennään vai ollaanko välillä tässä hetkessä?

Hetki sitten alkoi jälleen se aika vuodesta, kun melkein kaikki sähköpostimainokset sekä perinteiset mainoslehtiset muistuttavat kilpaa ”back to school” ja ”back to work” -teemalla tavaroista joita pitää nyt juoksujalkaa hankkia. Kaikki pihakalusteetkin ovat jo ainakin -90 % alessa, villapaidat ja toppatakit kannattaa jo ostaa, joulukalenteritkin loppuvat kohta ja uusi vuosi menee ihan näillä hetkillä ohi! Aika moni varmaankin huomaa, että joka vuosi eletään hieman aikaisempaakin enemmän edellä sitä ajankohtaa mikä oikeasti on menossa, koska kaupasta saa kohta jo mämmiä pääsiäistä varten. Tätä on kauppareissullakin kuullut monen ihmettelevän ääneen. Sesonkituotteet näyttävät vyöryvän hyllyihin niin varhain, ettei monen tajunta meinaa ehtiä sitä edes vielä sisäistää. Toisaalta muistutellaan, että pitää elää tätä hetkeä joka taas on täysin ristiriidassa edellä mainittujen kanssa. Onneksi kesää on kuitenkin vielä nautittavana meille kaikille, ja elokuussa saattaa hyvinkin vielä voida tulla jokunen hellepäiväkin. Pikkuhellettä moni ei vastustaisi lainkaan tässä vaiheessa loppukesää.

Meillä Anpellakin on toki joitakin sesongin omaisia palveluita kuten esimerkiksi kattomullan puhallus, jota ei kovinkaan usein sattuneesta syystä puhallella -25 asteen pakkasilla ekokatoille. Pääosin meillä kuitenkin on kaikki toteutettavissa ympäri vuoden, ja palvelumme edesauttavat kaikenlaisia rakennuksia pysymään hyvässä kunnossa vuosiksi eteenpäin. Haluammekin näin kesän loppupuoliskolla muistuttaa, että mitä kaikkea meiltä siis saa ympäri vuoden. Tässä alla kertauksen vuoksi meidän palvelukattaus pääpiirteittäin. Klikkaa linkeistä juuri siitä aiheesta mikä on Sinulle ajankohtaisin tällä hetkellä tai lähitulevaisuudessa. Jokaisen alta löytyy tietysti lisää kuhunkin pääpalveluun liittyviä osioita.

Mikäli asunnossasi kuitenkin pakkanen alkaa jo melkein tuntua varpaissa näin etukäteen tänä vuonna, niin siihenkin löytyy meiltä oiva apu. Lisäeristämiseen kannattaa oikeasti panostaa hyvissä ajoin, eli mieluummin heti kuin yhtään liian myöhässä…talvi on kuitenkin tulossa, lopulta. Lisää jutunjuurta lisäeristämisestä ja energiansäästöstä on tulossa seuraavassa blogitarinassa. Nautinnollista loppukesää kaikille!

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS