Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Joka paikan höylä vai alansa asiantuntija?

Jokainen on varmaankin törmännyt jossakin vaiheessa, johon kuhun, joka on niin sanottu ”joka paikan höylä”. Usein tällaiset kaverit osaavat ”vähän kaikkea” ja ovatkin monesti ihan oikeasti avuksi monissa asioissa tuttavapiirissään. Kun asiat sitten mutkistuvat ja kaveripiirissä ei edes se ”joka paikan höylä” enää osaa auttaa, niin on pakko alkaa miettimään, että keneltä sitä spesialiteettia löytyisi juuri tästä asiasta riittävästi.

Joskus voi myös käydä niin, että joku ”kaikkea vähän osaava” on tehnyt esimerkiksi pienen rakennusprojektin. Myöhemmin ilmeneekin odottamattomia ongelmia, joita ei sitten osatakaan korjata omin avuin. Ei ole ollenkaan harvinaista, että loppupeleissä tuleekin kalliimmaksi alkaa paikkailemaan jälkivahinkoja joita ”joka paikan höylä” vahingossa aiheutti, koska tietämystä ei ollutkaan riittävästi. Pahaa tarkoittamatta on tullut siis haukattua se kuuluisa liian iso pala kakkua, ja tehdystä työstä onkin tullut avun sijaan ongelma. Pahimmillaan edes jälkikorjailu ei riitä vaan koko työ on tehtävä alusta asti uudelleen.

Entäpä alansa asiantuntija?

Ketään ”joka paikan höylää” väheksymättä, erityisesti rakentamiseen liittyvissä pulmissa kannattaakin punnita tarkkaan, että missä tilanteissa on kaikkein fiksuinta luottaa alan ammattiosaajaan. Siis sellaiseen, jolla on vuosien kokemus ja joka ei tee ”vähän kaikkea” vaan juuri niitä töitä joissa on vahvimmillaan. Tämä on tärkeää myös tarjouspyyntövaiheessa. Esimerkiksi näin talven kolkutellessa ovella moni miettii lisäeristämistä asuntoonsa puhallusvillalla. Kuka sen toteuttaa niin hyvin, että työn tuloksista voi nauttia vuosiksi eteenpäin ilman stressiä? Meiltä urakka hoituu varmasti, koska asiantuntemusta ja toteutettuja puhallusvillaurakoita on takana jo vuosikymmenten ajalta! Käytössämme on myös laatutuotteet kuten Paroc, Rockwool, Ekocell (valmistajana Termex Eriste Oy), Knauf Insulation, Hunton. Voidaankin todeta, että Anpella ei tehdä ”vähän kaikkea” vaan meillä tehdään vain tiettyjä töitä – niitä, joista meillä on hallussa huippuosaaminen.  Kysy siis tarjousta mistä tahansa palvelustamme, niin me hoidamme työn oikeasti priimalaadulla kuntoon!

Blogikuva Anpe Oy

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS