Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Haemme uutta myyntipäällikköä

Anpe Oy:n kasvuvauhti jatkuu, jonka vuoksi etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyntipäällikköä puhallusvillaurakoiden myyntiin. Tehtävässä vastaat Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan alueen puhallusvillaurakoiden myymisestä jälleenmyyjille sekä rakennusalan asiakkaille. Ydintekemistäsi on aktiivinen olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen, myynnin kasvattaminen sekä tietysti uusien asiakassuhteiden luominen. Työtä voit tehdä etänä tai toimipisteiltämme käsin, joten voit asua millä tahansa toimialueella. Myyntipäällikkönä tulet myös matkustamaan toimialueen sisällä tarpeen mukaan. Tehtävässä menestyäksesi omaat jo vahvan osaamisen myynnin parista. Olennaisinta on kokemus ja näytöt tuloksellisesta myyntityöstä, mutta taustasi ei tarvitse olla juuri rakennussektorilta. Odotamme myös asiakaspalveluhenkistä otetta sekä pitkäjänteistä- ja tuloshakuista toimintaa.

Meillä pääset osaksi viidenkymmenen alan huippuammattilaisen organisaatioon, ja saat työllesi koko talon tuen. Työnkuva on monipuolinen, myytävät tuotteet huippulaatua ja meillä on aina hyvä tekemisen meininki. Tehtävän palkkaus on kiinteä pohja + provisio. Hakuaika on voimassa 7.8.2022 23.59 asti. Toimi siis pian, mikäli uskot olevasi tuleva myyntipäällikkömme.

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS