Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Pauketta, yllätyksiä ja energiansäästöä!

Muutama päivä sitten illan pimetessä alkoi ulkoa kuulua kummallista kovaa pauketta takapihalta. Ihmettelin jo, että heitteleekö joku pihavaraston peltikatolle kiviä vai mitä siellä oikein tapahtuu? Kun menin ulos niin asia selvisi saman tien joskin hieman kivuliaasti. Eipä heitellyt kukaan kiviä mutta taivaalta satoi sen sijaan varsin kovalla teholla isoja rakeita niin tiuhaan tahtiin, että päässä tuntui kyllä kuin kivitetyksi tulleelta. Pauke oli yllättävän kova ja hetken päästä takaoven kautta oli ryöpynnyt jo sisälle asti raepalloja. Eipä auttanut kuin sulkea ovi ja mennä ikkunan äärelle ihmettelemään kuinka rakeet lopulta muuttuivat vedeksi ja kaatosateeksi. Näin se sää voi välillä yllättää kesken melko lämpimänkin illan. Tästä onkin mainio aasinsilta miettiä yleisimpiä yllätyksiä myöskin asumisen osalta. Syksyn hiljakseen saapuessa voi myös kiinteistönomistajan yllättää tietyt asiat, kuten vaikkapa turhan suuret energiakulut. Ne taas liittyvät suoraan eristämiseen mutta ei kuitenkaan onneksi koronaeristyksiin vaan lisäeristämiseen kiinteistöissä. Mikäli ei ole ajoissa ymmärtänyt tai viitsinyt panostaa rakennuksen riittävään huolehtimiseen lisäeristämisen osalta, niin yllätys voi olla hyvinkin epämieluinen. Onneksi sen voi välttää!

Hanki energiasäästöjä lisäeristämisellä ajoissa

Tänä vuonna kannattaa siis toimia ennaltaehkäisevästi jo syys- ja talvikelejä silmällä pitäen, vaikka samalla kasteltaisiinkin vielä kukkia muutamina jäljellä olevina lämpiminä päivinä. Lisäeristäminen ja energiansäästö kulkevat tiiviisti käsi kädessä, koska lisäeristämisellä puhallusvillalla on suora vaikutus energiankulutukseen kiinteistöissä. Mikä on siis Sinun kotisi tai muun omistamasi rakennuksen tilanne tänä syksynä? Mikäli vähääkään epäilyttää, että onkohan esimerkiksi siellä yläpohjassa kaikki kuosissa, niin yleensä se meinaa, että asia kannattaa vähintäänkin tarkistaa. Ja yläpohjan kuntotarkastus kannattaa jättää ammattilaiselle. Silloin eristysasioissa voidaan edetä fiksusti tarpeen mukaan ilman turhia epämääräisyyksiä ja huolia. Mututuntuma ei nimittäin ole näissä asioissa tuntuma ollenkaan.

Onneksi meillä Anpella ollaan hoidettu aivan valtava määrä kiinteistöjen lisäeristyksiä kymmenien vuosien aikana menestyksekkäästi. Kokemuksemme auttaa aivan varmasti myös Sinua eristystarpeissa juuri oikealla tavalla. Ole siis piakkoin yhteyksissä niin katsotaan mitä voimme tarjota, jotta kohteesi saadaan kylmille keleille priimakuntoon.

Energiansäästö kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, koska jokainen viilenevä päivä on muutoin kuin reikä lompakkosi kulmassa.

Lisäeristäminen puolestaan on sijoitus joka maksaa itsensä päivä kerrallaan takaisin!

 

Jarno Sarén, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Anpe Oy

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS