24.11.2017

Vaahtolasi säästää luontoa

Vaahtolasi on useimmiten kierrätetystä lasista valmistettua kevytkiviainesta. Vaahtolasi valmistetaan puhdistettuja lasinsiruja jauhamalla ja uunissa paisuttamalla.
27.10.2017

Varaudu talveen – eristä ajoissa

Vuosi toisensa jälkeen talvi onnistuu yllättämään suomalaiset. Jotta kylmenevät ilmat ja pimenevät illat eivät aiheuttaisi tarpeettoman suurta alakuloa, on kodin ja muiden käyttörakennusten eristetilanne hyvä selvittää ajoissa.
28.9.2017

Materiaalien vaikutus rakennusten paloturvallisuuteen

Kuluvan vuoden aikana lehdistä ja televisiosta ollaan saatu vastaanottaa traagisia uutisia tulipaloista, joiden syttyminen, leviäminen tai vaikea hallittavuus ovat olleet suoraan yhteydessä rakennuksissa käytettyihin materiaaleihin.
15.6.2017

Puhallusportaali on nyt avattu

Tänään julkaisimme uuden Puhallusportaali.fi sivustomme, jotta voisimme palvella teitä yhä monipuolisemmin. Käy tutustumassa sivuun tästä:  http://www.puhallusportaali.fi/
25.5.2017

Myös kesämökin alapohjan tulee olla kunnossa

Kesän lähestyessä mökkeilijät suuntaavat tarkastamaan kesämökkinsä kuntoa. Samaan aikaan yhä useampi harkitsee oman kesäkodin ostamista vastapainoksi kiireiselle kaupunki elämälle. Alkuinvestointi kesäkotiin on usein suuri, ja mökistä halutaan pitkäikäinen kumppani. Toisin kuin ympärivuotiset asunnot, usea mökki ei ole talvikäyttöön soveltuva, ja on suurimman osan vuodesta kylmänä. Tästä syystä onkin erityisen tärkeä […]