Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Anpe Oy on Vuoden yrittäjä 2017

Lohjalla palkittiin joulukuun alkupuoliskolla vuonna 2017 ansioituneita yrityksiä ja yrittäjiä. Anpe Oy nappasi Vuoden yrittäjä -palkinnon toimitusjohtaja Hannu Pesolan johdolla.

Anpe Oy on ollut mukana mm. eduskuntatalon saneerauksessa, Olkiluodon ydinvoimalan työmaalla, sekä rakentamassa Jätkäsaaren kaupunginosaa Helsingissä. Tuore Vuoden yritys onkin kasvattanut markkinaosuuttaan ja liikevaihtoaan tuntuvasti viime vuoteen verrattuna.

Kustannustehokkuuden ja tarkan laadunvalvonnan lisäksi mahdollisuus ja kyky huoltaa urakoissa käytettävää erikoiskalustoa omatoimisesti on ollut avainasemassa töiden sujuvuuden ja asiakastyytyväisyyden takaamisessa niin isoissa, kuin pienemmissäkin kohteissa.

Anpe Oy haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta.

Lämmintä ja rauhallista Joulua, sekä menestyksekästä Uutta Vuotta 2018!

 

https://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/589425-lohjalla-palkittu-vuoden-yritys-on-ollut-mukana-eduskuntatalon-olkiluodon-ja

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS